Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA STANDARD substrát pre izbové rastliny 20l
FORESTINA STANDARD substrát pre izbové rastliny 20l

FORESTINA STANDARD substrát pre izbové rastliny 20l

Substrát pre izbové rastliny je pripravený zo zmesi triedené svetlé a tmavé rašeliny s prídavkom kompostu. Jedinečné surovinovej zloženie substrátu zaisťuje optimálne prevzdušnenie koreňového bal... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 8780

Popis

Substrát pre izbové rastliny je pripravený zo zmesi triedené svetlé a tmavé rašeliny s prídavkom kompostu. Jedinečné surovinovej zloženie substrátu zaisťuje optimálne prevzdušnenie koreňového balu. Substrát je obohatený hnojivom so základnými živinami a stopovými prvkami, ktoré sú veľmi dôležité pre správny rast rastlín. Má vysokú absorpciu vody a zároveň zabraňuje vyplavovaniu týchto živín.

použitie:
Substrát pre izbové rastliny je určený pre stávkovanie a presádzanie všetkých druhov izbových rastlín. Pred naplnením kvetináče substrátom zakryjeme odtokový otvor kamennými črepy. Tým je regulovaný odtok vody a zaručené prevzdušnenie koreňov. Na dno kvetináča dáme trochu substrátu, ktorý ľahko pritlačíme a prevlhčíme. Po zasadení prvých 10 dní zalievame mierne menej, aby rastliny vytvorili nové korene. Čerstvo presadené rastliny neumiestňujeme na miesta s priamym slnečným žiarením. Asi po 6 týždňoch (po vyčerpaní zásoby hnojivá v substráte) začneme s pravidelným prihnojovaním kombinovaným hnojivom.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk