Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio IQ-CRYSTAL 15 ml Postrekový fungicíd k ochrane viniča 003057
AgroBio IQ-CRYSTAL 15 ml Postrekový fungicíd k ochrane viniča 003057

AgroBio IQ-CRYSTAL 15 ml Postrekový fungicíd k ochrane viniča 003057

IQ-Crystal * je fungicíd vysoko účinný proti rôznym druhom múčnatky. Unikátny re-distribúcia quinoxyfenu medzi účinné látky vo forme pary zabezpečuje dokonalú ochranu rastúcich bobúľ viniča. IQ-C... Zobraziť celý popis »


Model: 003057

Popis

IQ-Crystal * je fungicíd vysoko účinný proti rôznym druhom múčnatky. Unikátny re-distribúcia quinoxyfenu medzi účinné látky vo forme pary zabezpečuje dokonalú ochranu rastúcich bobúľ viniča. IQ-Crystal je po postreku rýchlo absorbuje rastlinnými voskami a pokožkovými pletivami listov a plodov. Je plne dážďuvzorný 1 hodinu po aplikácii. Pôsobí ako preventívny fungicíd zabezpečujúci dlhodobú ochranu proti infekciám múčnatkou viniča. Účinná látka lieku je po aplikácii absorbovaná do pokožkových pletív listov, bobúľ. U viniča je z listov následne redistribuovaný do rastlinných voskov tvoriacich sa na rastúcich bobuliach. Tento mechanizmus redistribúcie účinnej látky z listov smerom k bobuliam zabezpečuje dlhotrvajúcu preventívnu účinnosť proti múčnatke révovej.

Pre aké rastliny a choroby je registrován- réva vínna (múčnatka révová)

Ako ho použiť?
- postrekom celej rastliny
- max. 3x za vegetáciu
- aplikácia preventívne od fázy začiatku kvitnutia (BBCH 60) až do fázy mäknutia bobúľ (BBCH 81)
- časový odstup medzi jednotlivými aplikáciami je závislý na intenzite infekčného tlaku choroby. Pri veľmi silnom infekčnom tlaku choroby sa odporúča aplikovať fungicíd IQCrystal v 7-10 denných intervaloch, pri strednom až silnom infekčnom tlaku choroby sa odporúča aplikovať fungicíd IQCrystal v 10-12 denných intervaloch.
 - iInterval medzi ošetreniami závisí nielen na sile infekčného tlaku ale tiež na kvalite aplikácie a tomu zodpovedajúce množstvo účinnej látky prilepené po aplikácii na listoch a strapcoch.
- postrek ukončíme pri dokonalom ovlhčenie, najneskôr pri začínajúcom skanutí kvapiek aplikačnej kvapaliny z povrchu rastlín
- prípravok nesmie zasiahnuť okolité porasty (pre ktorých nie je tento liek registrovaný)

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk