Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29
GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29 Automatické zavlažovanie záhrady je jednoduché! GARDENA zavlažovací počítač EasyControl, váš malý elektronický asistent, vám uľahčí zavlažovani... Zobraziť celý popis »


Model: 1881-29

Popis

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl 1881-29

Automatické zavlažovanie záhrady je jednoduché!

GARDENA zavlažovací počítač EasyControl, váš malý elektronický asistent, vám uľahčí zavlažovanie záhrady, napríklad pri prevádzke postrekovačov, zavlažovacích systémov, ako je GARDENA Micro-Drip-System alebo GARDENA Sprinkler-System. Zavlažovací počítač je priamo pripojený k vodovodnému kohútiku a spoľahlivo riadi zavlažovanie podľa naprogramovanej dĺžky a frekvencie. To znamená, že sa nemusíte o zavlažovanie starať - ani v každodennom živote, ani počas Vašej dovolenky. Pohodlné: odnímateľný ovládací panel pre ľahšie naprogramovanie. Nastavenie je jednoduché - a je možné programovať aj bez návodu na použitie. Štyri tlačidlá pre štyri funkcie: dĺžka trvania zavlažovania, frekvencia, čas začatia zavlažovanie a potvrdenie. Prehľadný display zavlažovacieho počítača vám umožní vidieť na prvý pohľad, ktorá nastavenie bola naprogramovaná. Potom stačí znovu nasadiť programovací časť na zavlažovací počítač. Potom, čo ste upravili nastavenie, bude počítač riadiť zavlažovanie presne podľa Vašich predstáv. A môžete si užívať voľného času! S alkalickou batériou 9 V (nie je súčasťou dodávky), bude váš zavlažovací počítač EasyControl fungovať spoľahlivo po dobu približne jedného roka. Ešte spoľahlivejšie: nízka kapacita batérie je indikovaná na displayi. Takže presne viete, kedy je nutné batériu vymeniť. Ďalšou možnosťou je pripojiť k zavlažovaciemu počítaču dažďový senzor alebo čidlo pôdnej vlhkosti. Má to jednu veľkú výhodu: keď prší alebo v prípade, že je pôda už dostatočne vlhká, naprogramované zavlažovanie sa nevykoná, a tým ušetríte cenné vodné zdroje.

Automatické a časovo nenáročné zavlažovanie
So zavlažovacím počítačom od spoločnosti GARDENA bude vaša záhrada spoľahlivo a pohodlne zavlažovaná - aj keď nie ste doma. Získate viac voľného času, bujnú zelenú záhradu a nádherné zdravé rastliny. S automatickým zavlažovaním v skorých ranných hodinách alebo večer sa vyparí menej vody. Tým je zaistená úspora peňazí a cielené optimálne zavlažovanie.

Prevádzka s úsporou vody
Pripojením dažďového senzoru alebo čidla pôdnej vlhkosti od spoločnosti GARDENA je automatické zavlažovanie prerušované v závislosti od vlhkosti pôdy a prírodným dažďu. Tým je umožnené zavlažovanie s úsporou vody.

Ľahká obsluha
Je-li slabý akumulátor, ste o tom informovaní. Včas uvidíte, či je akumulátor potreba dobiť. Tým je zaistená spoľahlivá prevádzka.

Plné zobrazenie
Všetky nastavenia je možné vidieť na prvý pohľad na displeji. Týmto spôsobom budete mať plnú kontrolu nad vašim zavlažovacím systémom.

Jednoduché programovanie
Skvelý štartovací model. Vyberte ovládací panel pre účely programovania a vyberte frekvenciu zavlažovania, dĺžku trvania a spustite pomocou príslušného tlačidla. Nemôže to byť jednoduchšie!

Špecifikácie
Zavlažovacie cykly za deň: 3
Dĺžka zavlažovania: 0h 2min - 1h 0min
Frekvencia zavlažovania: každých 24 hodín, každý 2., 3. alebo 7. deň
Prípojka pre senzor ?
Zdroj energie: 1 x 9 V alkalická batéria (nie je súčasťou balenia)
Závit: Pre vodovodné kohútiky so závitom 26.5 mm (G 3/4) a 33.3 mm (G1)
Prevádzkový tlak: 0,5-12 bar / 7,25-174,05 psi

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk