Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20
GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20 GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20 GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20 GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20 GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20

GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20

GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20 Špecifikácia : Zavlažovacie cykly za deň : 3 Dĺžka zavlažovania : 0h 1min - 2h 59min Frekvencia zavlažovania : každých 24 hodín , každý 2. , 3. a... Zobraziť celý popis »


Model: 1885-20

Popis

GARDENA zavlažovací počítač SelectControl 1885-20
Špecifikácia :
Zavlažovacie cykly za deň : 3
Dĺžka zavlažovania : 0h 1min - 2h 59min
Frekvencia zavlažovania : každých 24 hodín , každý 2. , 3. alebo 7. deň
Prípojka pre senzor .
Zdroj energie : 1 x 9 V alkalická batéria ( nie je súčasťou balenia )
Závit : Pre vodovodné kohútiky so závitom 26.5 mm ( G 3 / 4 ) a 33.3 mm ( G1 " )
Prevádzkový tlak : 0,5-12 bar
ilustračné foto

Jednoduché programovanie pomocou variabilných programovacích návrhov pre 5 rôznych použitie :
trávnik , úžitkové rastliny , živé ploty , rastliny v kvetináčoch a kvetinové záhony .
Návrh sa zobrazí na LCD otočením gombíka a ľahko sa koriguje pomocou tlačidla : dĺžka zavlažovania plynule nastaviteľná od 1 min do 2hod 59min , frekvencia zavlažovania každý deň , každý 2. , 3. alebo 7. deň až trikrát denne , začiatok zavlažovanie individuálne voliteľný .
Obslužný diel je odnímateľný pre snadnéprogramování .
Prípojka pre GARDENA dažďový senzor alebo čidlo pôdnej vlhkosti .
V noci je možná prevádzka iba cez čidlo pôdnej vlhkosti .


* Automatické a časovo nenáročné zavlažovanie
So zavlažovacím počítačom od spoločnosti GARDENA bude vaša záhrada spoľahlivo a pohodlne zavlažovaná - aj keď nie ste doma .
Získate viac voľného času , bujnú zelenú záhradu a nádherné zdravé rastliny . S automatickým zavlažovaním v skorých ranných hodinách alebo večer sa vyparí menej vody . Tým je zaistená úspora peňazí a cielené optimálne zavlažovanie .
* Prevádzka s úsporou vody
Pripojením dažďového senzoru alebo čidla pôdnej vlhkosti od spoločnosti GARDENA je automatické zavlažovanie prerušované v závislosti od vlhkosti pôdy a prírodným dažďu . Tým je umožnené zavlažovanie s úsporou vody .
* Jednoduchá obsluha
Je-li slabý akumulátor , ste o tom informovaní . Včas uvidíte , či je akumulátor potreba dobiť . Tým je zaistená spoľahlivá prevádzka .
* Jednoduché vkladanie dát
Vstup dát možno rýchlo a spoľahlivo vykonávať pomocou otočného gombíka a pomocou tlačidiel . Príslušné údaje sa zobrazí na LC displeji .
* Flexibilný pri používaní
Zavlažovanie možno nastaviť na ktorýkoľvek deň v týždni . Vďaka tomu sa váš zavlažovací systém prispôsobí oveľa pružnejšie vašim požiadavkám .


GARDENA zavlažovacie počítače Control vám uľahčí zavlažovanie záhrady , napríklad vám pomôže pri prevádzke postrekovačov , zavlažovacích systémov , ako je GARDENA Micro - Drip - System alebo GARDENA Sprinkler - System . Zavlažovací počítač je priamo pripojený k vodovodnému kohútiku a spoľahlivo riadi zavlažovanie podľa naprogramovaného času a trvania . To znamená , že sa nemusíte o zavlažovanie starať - ani v každodennom živote , ani počas Vašej dovolenky . Pohodlné : odnímateľný ovládací panel pre ľahšie naprogramovanie . Prehľadné zobrazenie : jasné usporiadanie LC displeja sa zobrazí vybraté nastavenia , napríklad deň v týždni , frekvencia zavlažovanie atď Programovanie je intuitívne a veľmi jednoduché . Vyberte začiatok zavlažovanie , dĺžku trvania zavlažovania a frekvenciu pomocou otočného gombíka a klávesov . Navyše : môžete si vybrať konkrétne dni , ktoré požadujete . Potom stačí programovací časť pripojiť späť na ovládací panel . Potom, čo ste upravili nastavenie , bude počítač riadiť zavlažovanie presne podľa Vašich predstáv . A môžete si užívať voľného času ! S alkalickou batériou 9 V ??( nie je súčasťou dodávky ) , bude váš zavlažovací počítač SelectControl fungovať spoľahlivo po dobu približne jedného roka . Ešte spoľahlivejšie : nízka kapacita batérie je indikovaná na displayi . Takže presne viete , kedy je nutné batériu vymeniť . Ďalšou možnosťou je pripojiť k zavlažovaciemu počítaču dažďový senzor alebo čidlo pôdnej vlhkosti . Má to jednu veľkú výhodu : keď prší alebo v prípade , že je pôda už dostatočne vlhká , naprogramované zavlažovanie sa nevykoná , a tým ušetríte cenné vodné zdroje .

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk