Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT
VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT

VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT

VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT Technické parametre: Výtlak max: 45 m Prietok max: 73 l / min Menovité napätie: 230V Menovitý výkon motora: 1,0 kW ... Zobraziť celý popis »


Model: R__96515415

Popis

VÝPREDAJ Grundfos MQ 3-45 domáca vodáreň R__ 96515415 POŠKODENÝ VSTUPNÍ ZÁVIT

Technické parametre:
Výtlak max: 45 m
Prietok max: 73 l / min
Menovité napätie: 230V
Menovitý výkon motora: 1,0 kW
Plavák: Nie
Dĺžka kábla: 1,5 m
Pripojovací rozmer výtlak: 1 "
Pripojovací rozmer sania: 1 "
Automatická tepelná ochrana: ÁNO
Krytie: IP 54
Ochrana proti behu nasucho: Áno (zabudovaná)
Vlastné vypínač: Automatická vodáreň
Regulácia otáčok: Nie
Sacia výška: 8 m
Spätná klapka: áno (súčasť dodávky)
Počet stupňov: 4 článkov
Upchávka: mechanická jednoduchá
Vypínací tlak: cca 4,8 baru
Spínací tlak: cca 2 bary
Teplota čerpaného média max: 40 C °
Záruka: 24 mesiacov

VLASTNOSTI
Kompletná jednotka:
Čerpacia stanica MQ je kompaktná jednotka, ktorá obsahuje čerpadlo, motor, membránovú tlakovú nádobu, snímač tlaku a prietoku, riadiacu jednotku a spätnú klapku. Riadiaca jednotka zaisťuje automatický nábeh čerpadla do prevádzky pri odbere vody a jeho automatické vypnutie, akonáhle sa odber vody zastaví. Riadiaca jednotka ďalej chráni čerpadlo v prípade výskytu poruchy.

Montáž:
Vďaka svojej kompaktnej konštrukcii nezaberá čerpadlo príliš veľa miesta a jeho montáž je preto jednoduchá. Okolo čerpadla nemusí byť žiadny voľný priestor.

Jednoduché ovládanie:
Čerpadlo je vybavené užívateľsky prívetivým ovládacím panelom s tlačidlom ZAP / VYP a signálkami na indikáciu prevádzkového stavu čerpadla.

Samonasávacie schopnosť:
Vďaka svojej samonasávacie schopnosti môže čerpadlo MQ čerpať vodu, ktorej hladina sa nachádza pod úrovňou miesta inštalácie čerpadla. V zahltené stave je čerpadlo schopné nasať vodu z hĺbky 8 metrov za menej ako 5 minút. Táto samonasávacie schopnosť uľahčuje montáž a zapínanie čerpadla.

Zaisťuje tiež spoľahlivejšie dodávku vody v inštaláciách s rizikom prevádzky bez kvapaliny a priesaku sacia hadica alebo sacieho potrubia.

Vstavaná ochranná funkcia:
V prípade prevádzky nasucho alebo prehrievaniu, napríklad pri zadreniu hriadeľa alebo preťaženia, sa čerpadlo automaticky zastaví, čím sa zabráni poškodeniu motora.

Automatický reset:
Čerpadlo má zabudovanú automatickú resetovacie funkciu. V prípade signalizácie behu nasucho alebo podobného núdzového stavu bude čerpadlo odstavené z prevádzky. Čerpadlo sa bude pokúšať nabehnúť znovu do prevádzky každých 30 minút po dobu 24 hodín. Túto resetovacie funkciu možno vypnúť.

Nízka prevádzková hlučnosť:
Vďaka svojej hydraulické konštrukcii a vnútornému chladenie vykazuje čerpadlo extrémne tichá prevádzka a je tak vhodné ako pre vnútorné, tak aj pre vonkajšiu inštaláciu.

Tlaková nádoba:
Vstavaná tlaková nádoba obmedzuje spínacie frekvenciu v prípade netesnosti potrubia, čo má pozitívny vplyv na stupeň opotrebovania čerpadla.

Údržba:
Čerpadlo nevyžaduje žiadnu údržbu.

Kvapalina:
Rozsah teploty kvapaliny: 0 .. 35 ° C

MATERIÁLY:
Teleso čerpadla: POM + 25% skleneného vlákna
Obežné koleso: PPO + 20% sklenenej. vlákien-PTFE

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk