Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
HAKL TF 150/5 m2 Elektrická vykurovacia rohož HATF1505
HAKL TF 150/5 m2 Elektrická vykurovacia rohož HATF1505 HAKL TF 150/5 m2 Elektrická vykurovacia rohož HATF1505

HAKL TF 150/5 m2 Elektrická vykurovacia rohož HATF1505

HAKL TF 150/5 m2 Elektrická vykurovacia rohož HATF1505 Elektrické podlahové vykurovacie rohože HAKL TthermoFLOOR sú určené na priame lepenie na pevný podklad (betón, anhydrit) alebo na tepelnú i... Zobraziť celý popis »


Výrobca: HAKL
Model: HATF1505

Popis

HAKL TF 150/5 m2 Elektrická vykurovacia rohož HATF1505

Elektrické podlahové vykurovacie rohože HAKL TthermoFLOOR sú určené na priame lepenie na pevný podklad (betón, anhydrit) alebo na tepelnú izoláciu HAKL ThermoBOARD. Rastrové sieťka vykurovacích rohoží umožňuje dokonalé prilepenie k podlahe. Vykurovacie káble sú chránené ochranným opletením, ktoré zvyšuje ich odolnosť a umožňuje montáž do vlhkých priestorov (kúpeľne, sprchy, WC ...).

TECHNICKÉ INFORMÁCIE
- Príkon: 750 W
- Prúd: 3,26 A
- Napájanie: 230V / 50Hz
- Šírka pásu: 0,5 m
- Hrúbka: 3 mm
- Maximálna teplota kábla: 75 ° C
- Dĺžka kábla na pripojenie: 2 x 3 m
- Dĺžka pásu: 10 m

Určené pre montáž zaliatím do lepísího tmelu
Vhodné pre keramickú dlažbu, lepené vinylové krytiny atď.
Opletenie kábla dovoľuje montáž do vlhkých priestorov
Úspora el. energie vďaka nízkej prevádzkovej teplote
Ideálne pre rekonštrukcie - hrúbka len 3 mm
Možnosť použitia ako hlavný zdroj tepla v miestnosti
Bezúdržbová prevádzka bez nutnosti pravidelného servisu
Kvalitné vykurovacia jadra s bodom tavenia 1100 ° C, určená pre dlhodobú záťaž
Každý výrobok je podrobený prísnej výstupnej kontrole

! Montáž a uvedenie vykurovacie rohože do prevádzky zverte odbornej firme!

KAŽDÉ BALENIE ROHOŽE OBSAHUJE ADAPTÉR A CHRÁNIČKY KÁBLA PREDLŽENÉHO PODLAHOVÉHO SNÍMAČA TERMOSTATU.

Elektrické podlahové vykurovacie rohože HAKL Thermo Floor (ďalej len "HAKL TF") sú cenovo výhodnou a komfortnou alternatívou tradičných vykurovacích systémov. Vykurovacie telesá použité v vykurovacích rohožiach HAKL TF spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky na kvalitu. Sú určené pre montáž v interiéri (suché priestory) pod podlahovú krytinu. Zaisťujú ideálne rozloženie teploty v miestnosti a minimálnou cirkuláciou vzduchu znižujú prašnosť. Vykurovacie káble majú priamou premenou elektrickej energie v ich vykurovacích jadrách rovnomernú teplotu po celej dĺžke kábla. V prípade zapojenia na 230V bez termostatu sa povrch vykurovacieho kábla zahreje maximálne na 65 ° C. Vďaka spoľahlivej regulačnej technike - automatickým termostatom s nízkym príkonom (100 W / m2 a 150 W / m2) pracujú vykurovacie rohože HAKL TF vo veľmi ekonomických režimoch. Maximálna dosiahnuteľná teplota podlahy je závislá od tepelnej izolácie podkladu, hrúbky zalievacej zmesi a od zvolenej podlahovej krytiny.

Konštrukcia elektrických vykurovacích rohoží HAKL TF
Elektrické vykurovacie rohože HAKL TF sú konštrukčne riešené tak, aby boli chránené podlahovou krytinou (dlažba ...) v podlahovej zmesi (flexibilné lepiace tmely, tepelne odolný samonivelačný tmel). Elektrické vykurovacie rohože HAKL TF sú určené pre prevádzku na miestach, ktoré nie sú nadmerne mechanicky zaťažované.
Na sklotextilnou mriežku je meandrovito fixovaný vykurovací kábel s ochranným opletením. Vykurovacie rohože sú vyrábané v 0,5 m širokom páse, v rôznych dĺžkach od 2 m do 18 m. Sklotextilná mriežku možno skracovať alebo deliť a prispôsobovať miestnosti.

Filozofia výroby produktov značky HAKL je postavená na precíznym, technicky prepracovanom vývojovom a výrobnom procese, od prvotnej myšlienky využiteľnosti produktu, cez dizajn, výrobu až po jeho spoľahlivú funkčnosť. Každý výrobok je podrobený prísnemu testu výstupnej kontroly podľa nemeckého certifikátu TÜV ISO 9001. Vďaka viac ako dvadsaťročné skúsenosti s vývojom, výrobou a predajom na slovenskom, má tu firma HAKL svoje nezastupiteľné a pevne vybudované miesto na trhu. Tieto skúsenosti a tradíciu chceme využiť aj v Českej republike, a preto sme založili dcérsku spoločnosť HAKL heating s.r.o., ako jediného a výhradného distribútora výrobkov zn. HAKL.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk