Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio Silwet STAR Zmáčadlo (organosilikónovou), 100 ml 007014
AgroBio Silwet STAR Zmáčadlo (organosilikónovou), 100 ml 007014

AgroBio Silwet STAR Zmáčadlo (organosilikónovou), 100 ml 007014

Zmáčadlo (organosilikónovou) pre zlepšenie pokryvnosti aplikačnej kvapaliny na rastline a pre zvýšenie účinnosti daného prípravu pre ochranu rastlín. Účinná látka: polyalkylenoxidom, allyloxypol... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 007014

Popis

Zmáčadlo (organosilikónovou) pre zlepšenie pokryvnosti aplikačnej kvapaliny na rastline a pre zvýšenie účinnosti daného prípravu pre ochranu rastlín.

Účinná látka: polyalkylenoxidom, allyloxypolyethyleneglycol

Ako účinkuje?
Aditívum Silwet Star je neiónová pomocná látka k zlepšeniu pokryvnosti ošetrených častí rastlín aplikačnej kvapalinou. Zvyšuje zmáčavosť a priľnavosť aplikačnej kvapaliny a umožňuje lepšiu distribúciu aj na tie časti rastlín, ktoré nie sú pri aplikácii priamo zasiahnuté. Silwet Star významne znižuje povrchové napätie kvapalín, a preto možno docieliť kvalitné ošetrenie aj na rastlinách, ktorých povrch neumožňuje rovnomerné priľnutie aplikačnej kvapaliny. Zvyšuje odolnosť proti zmytiu dažďom, zlepšuje účinnosť pesticídov a umožňuje znížiť množstvo aplikačnej kvapaliny. Má zníženú penivosť a nízky bod tuhnutia. Je vhodný ho pridávať k všetkým kontaktným prípravkom (fungicídy, insekticídy, herbicídy, a i.)

Pre aké rastliny a choroby je registrovaný?
- všetky plodiny
- orná pôda

Ako ho použiť?
odmerané množstvo aditíva Silwet Star vlejte za stáleho miešania do nádrže aplikačného zariadenia, v ktorom už máte přapravenou aplikačnú kvapalinu s aplikovaným prípravkom na ochranu rastlín

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk