Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Trávnikové hnojivo Expert Forte Plus 25kg 1206015
FORESTINA Trávnikové hnojivo Expert Forte Plus 25kg 1206015

FORESTINA Trávnikové hnojivo Expert Forte Plus 25kg 1206015

EXPERT Forte Plus je granulované dlhodobo pôsobiace hnojivo na trávniky obsahujúce základné živiny dusík, fosfor, draslík vo vyváženom pomere. Toto hnojivo je vhodné na hnojenie všetkých typov tr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1206015

Popis

EXPERT Forte Plus je granulované dlhodobo pôsobiace hnojivo na trávniky obsahujúce základné živiny dusík, fosfor, draslík vo vyváženom pomere. Toto hnojivo je vhodné na hnojenie všetkých typov trávnikov, športových i okrasných o strednej a vysokej intenzite ošetrovanie. Dusíkaté zložka zaisťuje pozvoľné uvoľňovanie dusíka počas 2 až 3 mesiacov v závislosti od klimatických vplyvov. Hnojivo je preto vhodné pre hnojenie trávnatých plôch v pásmach hygienickej ochrany vôd, kde je požiadavka na minimálne vyplavovanie nitrátov do spodných vrstiev pôdy.

Charakteristika:

Minerálne granulované hnojivo so stopovými prvkami
20% N + 5% P2O5 + 8% K2O + 2% MgO + 0,3% Fe + B, Cu, Mn, Zn

použitie:
Hnojivo sa aplikuje rovnomerným rozhodením na trávnik. Pre dostatočné zásobenie trávnika živinami postačujú 2 dávky hnojiva počas vegetácie. Po aplikácii hnojiva je vhodné plochu dostatočne zavlažiť. Z toho dôvodu je vhodné vykonávať aplikáciu pred dažďom. Trávnik najlepšie rastie na slabo kyslých pôdach pH 5,6 - 6,5, preto je dobré toto pH kontrolovať za pomocou Pôdneho pH testu.

Dávkovanie:
> Prvej hnojenie - marec až apríl 35 g na 1 m2
> Druhé hnojenie - jún až júl 35 g na 1 m2
Celkom 70 g na 1 m2 za rok / / Balenie 25 kg je cca na 350 m2

Aplikačná poznámka:
Hnojivo sa odporúča používať len v prípade skutočnej potreby a nie je vhodné prekračovať doporučené dávkovanie. Dávky aplikujeme rovnomerne 2x po kosbe.

odporúčanie:
Dostatok vody je pre správnu funkciu a vzhľad trávnika jedným z najdôležitejších faktorov. Po hnojenie sa odporúča zavlažiť dávkou 10 - 15 l / m2. Najvhodnejšia doba pre zalievanie je skoro ráno alebo večer.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk