Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Biool koncentrát proti škodcom 200ml 25200001
FORESTINA Biool koncentrát proti škodcom 200ml 25200001

FORESTINA Biool koncentrát proti škodcom 200ml 25200001

Forestina Zdravá záhrada - Biool koncentrát proti škodcom 200ml 25200001 Popis produktu: Ničí takmer všetky škodcu, ktoré zasiahnete a smáčíte (vošky, molice, puklice, roztočce, strapky, malé hú... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 25200001

Popis

Forestina Zdravá záhrada - Biool koncentrát proti škodcom 200ml 25200001

Popis produktu:
Ničí takmer všetky škodcu, ktoré zasiahnete a smáčíte (vošky, molice, puklice, roztočce, strapky, malé húsenice, a i.). Neškodí väčšine užitočného hmyzu a včelám!
Nejedovatý, insekticídne postrekový prostriedok len z prírodných potravinárskych surovín vo forme emulgovateľného koncentrátu proti škodcom kultúrnych plodín.

Prostriedok pôsobí kontaktne (dotykovo), pri aplikácii je nutné rastliny ošetriť veľkým množstvom postrekovej kvapaliny cca 1,5litrů na 10 m2 (tj. Do začiatku skanutí 800 až 1500 l / ha). Nevyhnutné je škodca zasiahnuť postrekom a zmáčať ho! Pôsobí na pohyblivá štádia škodcov, larvy i vajíčka hmyzu a niektorých roztočov. Účinok prípravku je viditeľný za niekoľko hodín (vošky, molice) až niekoľko dní (puklice) - škodca zahynie a přidotyku odpadne. Prípravok má dobré vedľajšie účinky proti hubovým chorobám zo skupiny múčnatke.
Návod na použitie a dávkovanie

škodca Koncentrácia
Molica, strapky, smutnice 2%
Vošky, Krišková, roztoče, mery 2-3%
Puklice, húsenice, piadivky, larvy a vajíčka chrobákov, napr. pásavky 2-4%
Ostatné škodcami 3-4%
Prezimujúce škodcovia v štádiu nálev (jarná postrek) cich sa púčikov až zeleného púčika 3-5%

Výnimočne pri veľkom výskyte škodcov možno dávky zvýšiť až o 50%. Postrek opakujeme podľa potreby za 5 až 14 dní. Maximálne 2x počas 20 dní. Prípravok použijeme, kedykoľvek zistíme napadnutia škodcom, najlepšie na začiatku výskytu.
Dôležité!
Liek musí nutne škodcu zmáčať. Preto pridávame tenzidy (zmáčadlá), napr. Citowett, Agral 90, Velvet, mazľavé mydlo, vyhovujú aj bežné prostriedky na umývanie riadu v množstve 0,01 až 0,1% podľa charakteru plodiny a škodcu, tj. 1 až 10 ml na 10 litrov postreku (Pozor! na 1 liter postreku vystačí len niekoľko kvapiek zmáčadla). Tzv. "Mastné" škodcami (postrek z nich steká, napr. Niektoré druhy vošiek a i.) Vyžadujú vyššiu dávku zmáčadla.
Pozor!
Rastliny ošetrujeme v podvečer alebo za oblačného počasia. Nikdy nie za slnečného svitu!
Príprava postrekovej kvapaliny:
Pred použitím koncentrát dôkladne pretrepeme. Odmerané množstvo vlejeme do postrekovače s vodou a dôkladne premiešame. Namiešaný postrek spotrebujte do 24 hodín. Po použití postrekovač vypláchnite !!!
Plody ošetrených rastlín možno po umytí druhý deň bez obáv konzumovať!
Ochranná lehota: 0 dní.
Prípravok je zložený výhradne z potravinárskych surovín.
Biool je neškodný pre človeka, domáce zvieratá, včely, lienky a prevažnú väčšinu užitočného hmyzu. Biologicky sa rýchlo a bezo zvyšku rozkladá. Nezanecháva v pôde ani na rastlinách škodlivá rezíduá! V mnohých prípadoch je postrek čo do účinnosti porovnateľný s chemickými postrekmi!

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk