Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Fínska sauna DeLuxe HR4045
Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045 Fínska sauna DeLuxe HR4045

Fínska sauna DeLuxe HR4045

Fínska sauna DeLuxe HR4045 Počet osôb : 4 Výkon : 6 kW Osvetlenie : vnútorné Vykurovacie telesá : Fínska kachle HARVIA s lávovými kameňmi ( 240V/400V ) Drevo : Kanadský jedľovec Poschodové seden... Zobraziť celý popis »


Model: HR4045

Popis

Fínska sauna DeLuxe HR4045

Počet osôb : 4
Výkon : 6 kW
Osvetlenie : vnútorné
Vykurovacie telesá : Fínska kachle HARVIA s lávovými kameňmi ( 240V/400V )
Drevo : Kanadský jedľovec
Poschodové sedenie : ÁNO
Príslušenstvo : štýlový kade na vodu s naberačkou , teplomer ,
presýpacie hodiny
Hrúbka steny : 48 mm
Šírka vonkajšia : 1600mm
Výška vonkajšia : 2000mm
Dĺžka vonkajšia : 1750mm
Hmotnosť : 190 kg
Záruka : 3 roky


Fínska sauna DeLuxe HR4045
Saunovanie je jednou z najstarších regeneračných a relaxačných metód . Prvé popisy sauny sa objavujú v 11. a 12. storočia . Fínska sauna sa v tých časoch od dnešnej sauny líšila a počas rokov sa vyvinulo mnoho spôsobov saunovania . Fínska sauna sa vyznačuje predovšetkým vysokými teplotami a nízkou vlhkosťou . V posledných rokoch sa fínska sauna a saunovanie tešia čoraz väčšej obľube a venuje sa mu čoraz väčší počet ľudí na celom svete . Pobyt v saune spôsobuje uvoľnenie organizmu , relaxáciu , zmierňuje reumatické ťažkosti , vyplavuje z tela cez kožu škodlivé toxíny atd.Saunování má blahodarné účinky na zdravie človeka . Posilňuje obranné schopnosti organizmu a znižuje výskyt rôznych ochorení . Sauna sa využíva ako prostriedok k postupnému otužovanie a zvyšovanie kondície . Princíp saunovania spočíva v dôkladnom prehriatie celého tela za vysokých teplôt a následnom prudkom ochladení .
 
Sauna je navrhnutá tak , aby človek vydržal po dlhšiu dobu ( 10-15 minút ) i vysoké teploty . To je umožnené vďaka vysokému suchu vnútri sauny . Vďaka vysokej teplote dochádza k lepšiemu prekrveniu tela , čím sa uvoľňujú svaly , zlepšuje sa priechodnosť ciev a uvoľňujú sa z tela endorfíny . Saunovanie má tiež blahodárny účinok na problémy s kŕčmi , bolesti kĺbov , bolesti hlavy a ako už bolo povedané sauna má veľmi pozitívny účinok na činnosť srdca a na tvorbu imunitných látok . Spojenie všetkých týchto účinkov napomáha sauna k uvoľňovaniu stresu a celkovému zlepšeniu ako zdravotného stavu , tak psychickej kondície .
 
• Zlepšenie imunity
• Uvoľňovanie stresu
• Prekrvenie svalov , uvoľnenie od kŕčov
• Zabraňuje bolesti kĺbov a hlavy
• Zlepšuje priechodnosť ciev a činnosť srdca

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk