Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio NEEM Azal T/S hubenie savého a žravého, minujícího hmyzu, 0,25 ml 001162
AgroBio NEEM Azal T/S hubenie savého a žravého, minujícího hmyzu, 0,25 ml 001162

AgroBio NEEM Azal T/S hubenie savého a žravého, minujícího hmyzu, 0,25 ml 001162

Biologický prípravok pre hubenie savého (mimo ploštica) a žravého, minujícího hmyzu. Prírodný produkt vhodný pre ekologické pestovanie. Účinná látka: azadirachtin 10,6 g / l (Azadirachtin získan... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 001162

Popis

Biologický prípravok pre hubenie savého (mimo ploštica) a žravého, minujícího hmyzu. Prírodný produkt vhodný pre ekologické pestovanie.

Účinná látka: azadirachtin 10,6 g / l (Azadirachtin získaný A1%)
Balenie: 25 ml

Ako účinkuje?
Aktívne substancie preniká do listu a je čiastočne systémovo distribuovaná v rastline. Škodca sa kontaminuje orálne požieraním alebo saním. NeemAzal-T / S zastavuje požerový aktivitu škodcov. Počas niekoľkých hodín po aplikácii lieku prestanú byť škodcami aktívny, a teda ďalej neškodí (tj. Nedôjde ihneď po postreku k úbytku škodcov, to nastane až za niekoľko dní). Larvy reagujú inhibíciou požieraní a vývoja a následnú mortalitou. Image (chrobáky) vykazujú inhibíciu požieraní, neplodnosť a v menšej miere mortalitu. Kritériom pre hodnotenie účinnosti je veľkosť, prípadne množstvo požerky, poškodenia listu tvorba medovice u savého hmyzu, prípadne vývoj populačnej hustoty škodcov.

Pre aké rastliny a škodca je registrovaný?
- zemiakov (pásavka zemiaková)
- paradajka, uhorka, cuketa, baklažán (zelenina s jednou šupkou) - minující - škodcami, žravý a savý hmyz okrem ploštica. Jedná sa napríklad vošky, húsenice (Belasco, piadivky, mora kapustová atď.), Strapky, smutnice, makadlovky).
- špenát, hlávkovú kapustu, kel - minující škodcami, žravý a savý hmyz okrem ploštica. Jedná sa napríklad vošky, húsenice (Belasco, piadivky, mora kapustová atď.), Strapky, smutnice, makadlovky).
- koreninové rastliny, okrem pažítky = bazalka, majorán, tymián, materina dúška, saturejka, šalvia, medovka, ligurček, kôpor, trebuľka, fenikel, aníz, rasca, ai. - minující škodcami, žravý a savý hmyz okrem ploštica. Jedná sa napríklad vošky, húsenice (Belasco, piadivky, mora kapustová atď.), Strapky, smutnice, makadlovky).
- okrasné rastliny - smutnice

Ako ho použiť?
- aplikácia na začiatku napadnutia alebo pri prvých viditeľných príznakoch
- vhodný pre aplikácie v skleníku aj vo vonkajších priestoroch
- pred ošetrením overte citlivosť na menšom počte rastlín alebo na menšej ploche
- prípravok nesmie zasiahnuť okolité porasty. Obzvlášť citlivé sú hrušky.
- max. 2-4 x za vegetáciu (podľa plodiny a škodcu)
- postrek ukončíme pri dokonalom ovlhčenie, najneskôr pri začínajúcom skanutí kvapiek aplikačnej kvapaliny z povrchu rastlín
- vhodný pre ekologické pestovanie

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk