Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA BioFormaTox Plus proti mravcom 200g 1270010
FORESTINA BioFormaTox Plus proti mravcom 200g 1270010

FORESTINA BioFormaTox Plus proti mravcom 200g 1270010

BioFormaTox Plus patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po apliká... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1270010

Popis

BioFormaTox Plus patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. BioFormaTox Plus je spoľahlivý prípravok vo forme vo vode rozpustného prášku určený na bleskové ničenie mravcov biologicky šetrným spôsobom. Aplikuje sa najlepšie postrekom alebo zálievkou priamo na hmyz a predovšetkým do jeho hniezd.

Charakteristika:

biocíd

Učinné látky:
spinosad 1 g / kg
tj. zmes 50-95% spinosynu A a 5-50% spinosynu D
margaréta stračkolistá 0,5 g / kg

Pôsobenie prípravku:
BioFormaTox Plus obsahuje účinnú látku spinosad, čo je prírodný produkt získaný fermentačnou činnosťou baktérií Saccharopolyspora spinosa, ktorá sa bežne vyskytuje v pôde. Ako prírodný produkt sa spinosad (jedná sa o zmes dvoch biologických komponentov - spinosynu A a spinosynu D) vyznačuje mimoriadne nízkou toxicitou voči človeku a teplokrvním živočíchom, je teda šetrný k životnému prostrediu. BioFormaTox Plus pôsobí ako kontaktné insekticíd. Vyznačuje sa novým mechanizmom pôsobenia. Príjem účinnej látky škodcami nastáva priamym kontaktom s látkou. Pôsobenie účinnej látky spočíva v ovplyvňovaní aktivity neurónov hmyzích jedincov (čo v konečnej fáze vedie k hyperaktivite neurónov a svalovej aktivite). Účinok nastáva už po niekoľkých hodinách; následne dochádza k úhynu hmyzích škodcov.

Príprava aplikačnej kvapaliny:
Príslušné množstvo prípravku dokonale rozpustíme vo vode. Na zabezpečenie dobrej účinnosti pridáme na 1 l aplikačnej kvapaliny 5 - 15 kvapiek povoleného zmáčadla či prípadne "Jar". Takto pripravenú aplikačnej kvapalinu je nutné spotrebovať do 24 hodín. BioFormaTox Plus je možné použiť aj ako poprach, pôsobí však pomalšie a má čiastočne repelentné účinky.

Dávkovanie:
> Škodlivé druhy mravcov 20 - 70 g / 1 l vody / OL 0 dní

Aplikačná poznámka:
Pri silnejšom výskyte mravcov aplikujeme prípravok predovšetkým do hniezd a použijeme silnejší koncentráciu. Na voľne prebiehajúce jedinca potom postačuje postrek. Ošetrenie je vhodné druhý deň opakovať, aby sme zasiahli mravce, ktoré boli v prvý deň aplikácie mimo hniezdo. Aplikácia sa odporúča vykonávať večer alebo ráno, kde je v hniezde najviac jedincov.
BioFormaTox Plus sa nesmie striekať priamo na rastliny!

Odporúčania a možné riziká vo vzťahu k životnému prostrediu:
Prípravok je vyrobený z potravinárskych surovín.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím prípravku.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk