Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Forestina Zdravá záhrada lepové dosky vonkajšie žlté 20x15cm 5ks 1291007
Forestina Zdravá záhrada lepové dosky vonkajšie žlté 20x15cm 5ks 1291007

Forestina Zdravá záhrada lepové dosky vonkajšie žlté 20x15cm 5ks 1291007

Lepové dosky patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1291007

Popis

Lepové dosky patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Výrobky sa môžu používať aj v ekologickom poľnohospodárstve. Zdravá záhrada žlté lepové dosky sú určené na odchyt škodlivého lietajúceho hmyzu (molica, smutnice, vrtuľa, skočka, blyskáčik, krytonos, lietavá Imága vošiek atď.) V exteriéri pre ochranu zeleniny na záhone a ochranu proti červivosti ovocných stromov.

Charakteristika:

žltá lepové doska s nánosom lepu Chemstop Ecofix 100g / 1kg - EKO výrobok (balenie obsahuje 3 kusy obojstranne a 2 kusy jednostranne lepivých dosiek a jutový povrázok na zavesenie)

prednosti:
Využitie tam, kde nemožno použiť chemické spôsoby likvidácie škodcov.
Možnosť zavesenia na rastlinu.
Bez zápachu.
Bez insekticídov.
Lep vydrží cca 4 - 12 týždňov.

Využitie proti:
skočka, nosáčikovi, molici, smutnici, vrtúľ čerešňové, voške, strapke, vrtalce a blyskáčikovi

použitie:
Dosky vyberieme z obalu a potom oddelíme miernym ťahom od seba. Pripravenú dosku zavesíme vždy tesne nad porast cca do výšky vrcholkov rastlín, ktorý bývajú viac napádané, alebo ich jednoducho zapichneme do zeminy na záhone. Na ochranu proti červivosti čerešní rozvesíme dosky do koruny stromov podľa veľkosti stromu cca 3 - 5 dosiek (viac na južnú stranu). Pre zvýšenie funkčnosti lepových dosiek sa odporúča spojiť dve lepové dosky dokopy (dosky sú opratřeny 4 otvory) alebo umiestniť 2 lepové dosky tesne vedľa seba, tak aby došlo k vytvoreniu väčšej celistvejším plochy.

Rozsah použitia:
Lepové dosky možno použiť pre monitoring, signalizáciu náletu a zníženie populačnej hustoty škodlivých organizmov v zelenine, poľných plodinách, sadoch a na záhrade. Dosky aplikujeme v čase predpokladaného náletu sledovaných škodcov. Na ochranu zeleniny aplikujeme najlepšie ihneď po výsadbe alebo vzídení rastlín. Na ochranu proti červivosti čerešní aplikujeme v čase kvitnutia bazy čiernej, cca v druhej polovici mája v období než plody začnú žltnúť.

Balenie 5 dosiek vystačí na:
> 10 - 25 m2 pri použití u zeleniny
> 1 - 1,5 stromu pri použití proti vrtuľu čerešňové

Aplikačná poznámka:
Je potrebné zabrániť priamemu dotyku s rastlinou.
Dosky neumiestňujeme blízkosti včelník.
Dosky vymieňame za nové, akonáhle sa Lepové plocha dosky pokryje hmyzom alebo dôjde k jej zaprášeniu.
Pri náhodnom postriekaní je nanesený lep - Chemstop Ecofix očistiť jedlým olejom, alebo technickým benzínom a následne teplou vodou a mydlom.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk