Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!!
VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!! VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!! VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!! VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!! VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!! VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!!

VÝPREDAJ ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra ODŠTÍPLÝ KÚSOK DREZU!!!!

ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra Farba: terra Prevedenie: white, terra, brown, beige, black. Granitový drez s vaničkou odkvapkávacia plochou Materiál Algranit s 80% podielom kameniva Pre skri... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: R__alveusrock7022

Popis

ALVEUS Rock 70 drez Granital, terra

Farba: terra
Prevedenie: white, terra, brown, beige, black.
Granitový drez s vaničkou odkvapkávacia plochou
Materiál Algranit s 80% podielom kameniva
Pre skrinku: 600 mm
Rozmer drezu: 780 x 480 mm
Rozmer drezovej nádoby: 320 x 400x180 mm a 180x300x120 mm
Typ inštalácie: vstavaný drez
Bočné prepad

Drezová výpusť 92 mm
Možnosť napojenia drviče odpadov
Obojstranná možnosť montáže
Príslušenstvo: pop-up sifón

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (granitové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Granitové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Granitové drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov, čo zaručuje ľahkú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhnuté a stále viac oslobodené od tradičného rozdeľovania na priestory pre varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezy, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenia kuchyne, presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne.

Pevnosť
Kompozitný granitové drezy Alveus sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám.
Granitové drezy Alveus sú vyrobené z kompozitného materiálu ALGRANIT obsahujúceho viac ako 70% častíc žuly spojených dohromady vysoko kvalitným živicovým polymérom, aby bolo dosiahnuté vysokej pevnosti a odolnosti proti teplotám až do 280 ° C. Granitové drezy Alveus sa môžu pochváliť vynikajúcou odolnosťou proti poškriabaniu a nárazu, zatiaľ čo ich uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby čistoty; od špiny, škvŕn a vodného kameňa. Zvýšená pevnosť materiálu a údržba čistoty podľa inštrukcií zaručuje týmto granitovým drezom Alveus dlhodobú životnosť.

Užitočnosť
Vaničky granitových drezov Alveus môžu byť až o 4 centimetre hlbšie, než u iných výrobcov. Kapacita granitového drezu Alveus je takto zväčšená až o niekoľko litrov, čo značne uľahčuje umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu. Granitové drezy Alveus sa používajú so 70 a 114 mm otvory na sifóny (podľa modelu), čo umožňuje rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody.

Údržba a starostlivosť
Granitové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie, vďaka tomu, že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality. Väčšina škvŕn a špiny môže byť odstránená pomôcť jemných neobrušujících tekutých čistiacich prostriedkov alebo prípravkov na báze amoniaku. Trvanlivejšie škvrny môžu byť odstránené bieliacimi (zriedenými na 50% vodou) alebo jemným leštidlom, zatiaľ čo usadeniny vodného kameňa 9% kyselinou octovou.
Nepoužívajte čistiace prostriedky obsahujúce chlór (chlórnan sodný) alebo kyselinu sodnú. Kompozitné materiály nevystavujte pôsobeniu agresívnych chemických prípravkov (odstraňovače laku, čistič rúry, koncentrované kyseliny, lúh a pod) môžu zničiť povrch drezu. Ak by došlo ku kontaktu, rýchlo opláchnite povrch vodou. Krájajte na krájanie doske a nie priamo na povrchu drezu!

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk