Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS S 120-1 23 Priamo ohrievaný plynový zásobník
JUNKERS S 120-1 23 Priamo ohrievaný plynový zásobník JUNKERS S 120-1 23 Priamo ohrievaný plynový zásobník

JUNKERS S 120-1 23 Priamo ohrievaný plynový zásobník

Energetický štítok: B Tepelný výkon [kW]: 6,1 Objem [l / hod]: 114 Maximálne trvalé množstvo TV pri 45 ° C [l / hod]: 150 Priemer odťahu spalín [mm]: 110 Rozmery v / priemer [mm]: 1227/500 Celkov... Zobraziť celý popis »


Model: 7708500001

Popis

Energetický štítok: B
Tepelný výkon [kW]: 6,1
Objem [l / hod]: 114
Maximálne trvalé množstvo TV pri 45 ° C [l / hod]: 150
Priemer odťahu spalín [mm]: 110
Rozmery v / priemer [mm]: 1227/500
Celková hmotnosť bez obalu [kg]: 50

Výhody na prvý pohľad:
- Vysoký komfort prípravy teplej vody
- Jednoduchá inštalácia
- Ekonomická prevádzka
- Veľké množstvo variantov

Priamo ohrievané plynové zásobníky uchovávajú teplú vodu do zásoby a dodávajú ju podľa požiadavky rýchlo a pri stálom tlaku, aj keď sa voda odoberá na niekoľkých miestach súčasne. Samozrejmosťou je napojenie moderných pákových batérií, teplotu ohriatej vody potom možno nastavovať podľa potreby primiešaním vody studenej. Tepelná izolácia z tvrdej PU peny medzi nádobou na vodu a vonkajším plášťom zabraňuje stratám tepla. Horáková jednotka s univerzálnym horákom, regulačné armatúrou, termoelektrickou zapaľovacie poistkou, regulátorom teploty a regulátorom tlaku plynu umožňuje prevádzku na zemný plyn. Ako ďalšie bezpečnostné prvky má regulačný armatúra obmedzovač teploty. Pri odbere teplej vody priteká studená voda a automaticky sa ohrieva na nastavenú teplotu. Požadovaná teplota vody sa nastavuje na voliči teploty vody v rozmedzí 40 až 70 ° C. Regulátor udržuje teplotu vody na konštantnej výške. Uvedenie zásobníka do prevádzky je veľmi jednoduché, pomocou piezoelektrického zapaľovača. Zásobníky sú štandardne vybavené tretím vstupom pre možnosť použitia cirkulačného potrubia teplej vody v objekte.

Spotreba teplej vody má neustále stúpajúcu tendenciu. Optimálne riešenie zvýšenej potreby dodávky teplej vody ponúka zásobníky s priamym ohrevom. Spĺňajú všetky predpoklady, ktoré sa vyžadujú od komfortným, spoľahlivom a hospodárnom zariadenia na prípravu teplej vody.

Priamo ohrievané zásobníky Storaflam spĺňajú nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk