Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LAUFEN Florakids Závesný klozet pre deti, hlboké splachovanie, výška 35,5 cm
LAUFEN Florakids Závesný klozet pre deti, hlboké splachovanie, výška 35,5 cm LAUFEN Florakids Závesný klozet pre deti, hlboké splachovanie, výška 35,5 cm LAUFEN Florakids Závesný klozet pre deti, hlboké splachovanie, výška 35,5 cm LAUFEN Florakids Závesný klozet pre deti, hlboké splachovanie, výška 35,5 cm

LAUFEN Florakids Závesný klozet pre deti, hlboké splachovanie, výška 35,5 cm

Detské WC - závesný klozet - výška po inštalácii 35,5 cm Štandardné pripojenie na vstavané konštrukcie Farebné prevedenie: Biele Rozmery 520 x 310 x 300 mm Florakids - to je kúpeľňa navrhnutá pr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LAUFEN
Model: H8200310000001

Popis

Detské WC - závesný klozet - výška po inštalácii 35,5 cm
Štandardné pripojenie na vstavané konštrukcie
Farebné prevedenie: Biele
Rozmery
520 x 310 x 300 mm

Florakids - to je kúpeľňa navrhnutá pre tých najmenších

Kolekcia Laufen Florakids je plná veselých nápadov, výrazných farieb a hravých detailov. Veselá a farebná kúpeľňa Florakids sa zaručene bude deťom páčiť.
Najdôležitejším prvkom tejto rady je umývadlo pre deti v tvare veľkého kvetu v bielom, červenom a zelenom prevedení. Napríklad pre škôlky je vhodné nielen dizajnom, ale aj praktickým prevedením - pri umiestnení niekoľkých umývadiel vedľa seba vytvoríte dostatočne veľký odkladací priestor.
Navyše možno umývadla doplniť o keramické poličky v tvare oblakov zodpovedajúcej farby. Zrkadlá sa ponúkajú v červenom prevedení s kvetinovým vzorom, alebo v zelenom so vzorom húsenice. Jednotlivé komponenty zrkadiel na seba nadväzujú.

ILUSTRAČNÉ FOTO!

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk