Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KOLO Nova Pro ovládacie tlačidlo pre inštalačný modul, biele 94160001
KOLO Nova Pro ovládacie tlačidlo pre inštalačný modul, biele 94160001

KOLO Nova Pro ovládacie tlačidlo pre inštalačný modul, biele 94160001

KOLO Nova Pro ovládacie tlačidlo pre inštalačný modul, biele 94160001 Farba: biele Hĺbka: 0.6 cm Výška: 15 cm Šírka: 24 cm Váha: 0,5 kg Ovládanie: mechanické TECHNIC GT minimum času, maximálny ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KOLO
Model: 94160001

Popis

KOLO Nova Pro ovládacie tlačidlo pre inštalačný modul, biele 94160001

Farba: biele
Hĺbka: 0.6 cm
Výška: 15 cm
Šírka: 24 cm
Váha: 0,5 kg
Ovládanie: mechanické

TECHNIC GT minimum času, maximálny výkon
Inovatívny instalční modul Technic GT ideálne spájajú variabilitu použitia a úsporu času pri montáži. Moduly je možné inštalovať do ľahkých priečok, pred priečky, do rohu alebo do bytových jadier.
Vďaka montážnemu systému nie sú potrebné žiadne špeciálne nástroje a montáž zvládne v pohode jeden človek.
Nové, tiché napúšťací a vypúšťacie ventily šetrí vodu - modul je prispôsobený na splachovanie 6/3 l alebo 4/2 l.
V ponuke je aj modul pre klasické zamurovanie, moduly pre bidet, umývadlo, pisoár a madlá pre telesne postihnutých.
Spoľahlivosť modulov potvrdzuje nadštandardná záruka 10 rokov na kompletný modul.

Unikátny systém osvieženie smart fresh
Inovatívna technológia Smart Fresh zaisťuje komfortné používanie a je na 100% bezpečná voči vnútorným častiam nádržky. Vďaka špeciálnej konštrukcii sa voda dostáva k napne iba v okamihu spláchnutia a ihneď vyteká do misy. Chemický účinok náplne teda nemá bezprostredný vplyv na vodu, ktorá zostáva v nádržke a tým je vylúčené riziko poškodenia armaur a ostatných súčastí, napríklad tesnenia.
Inštalačný modul Technic GT jse vybavili ešte dokonalejším osviežujúcim systémom, vďaka ktorému bude Vaša toaleta vždy čistá asvěží. Systém Smart Fresh zaisťuje hygienickú čistotu WC misy a sviežu vôňu v kúpeľni. Náplne Smart Fresh majú teraz dlhšiu životnosť - až 600 spláchnutí a v jednom balení.

V kúpeľni možno síce vidieť z podomietkového systému len elegantné ovládacie tlačidlo, avšak to, čo sa ukrýva za stenou, je dôležité.
Novinka - podomietkový WC modul Technic GT má mnoho výhod, medzi ktoré okrem iného patrí možnosť regulovať množstvo vody pre spláchnutie, jednoduchá servisná obsluha a odolná konštrukcia rámu.
Moduly Technic GT sú ďalším krokom na ceste k modernej kúpeľni apňující nejvišší štandard kvality.

široký výber
Na výber sú rôzne typy tlačidiel, ktoré pri zvažovaní farebné verzie a materiálu ponúkajú až 21 možností kompletizácie s modulom. Jednoduché tvary a ich povrchová úprava uľahčujú použitie v elegantnej a štýlovej kúpeľni. Jednou z noviniek sú tlačidlá Chameleon v rôznych dekoroch dreva, skla, alebo dokonca aj so zrkadlovou plochou.

Úspornosť a pohodlie
Inovatívny vypúšťací ventil umožňuje výber splachovanie 6/3 alebo 4/2 litra. Tým zaisťuje dlhodobé úspory a vyhovuje nárokom na starostlivosť o životné prostredie. Ďalším moderným riešením je výnimočne tichý a úsporný plniaci ventil. Začiatok plnenie nádržky nasleduje až po úplnom uzatvorení vypúšťacieho ventilu, čím sa navyše ušetrí 0,5 l vody pri každom spláchnutí.

garancia spoľahlivosti
Zárukou spoľahlivosti modulu je odolný konštrukcia prispôsobená ako pre inštaláciu do ľahkej priečky, tak pre zamurovanie. Isté plus celej konštrukcie je tiež ľahká a rýchla tradičné montáž alebo montáž rohová. Špeciálne stenové vzpery umožňujú rám ľahko vložiť a upraviť, nevyžadujú využitie žiadneho osobitného nástroja a inštaláciu zvládne jediný človek. Rozpery aj montážne a inštalačné súčasti sa predávajú v komplete s modulom. Spoľahlivosť WC Technic GT preveril a potvrdil test simulujúce 20 rokov používania.

Možnosti kompletizácia do setov
Modul pre WC je prispôsobený pre montáž všetkých závesných mís z ponuky Sanitec KOLO vrátane modelov pre zdravotne postihnutých. Prémií za nákup modulu v zostave s WC značky KOLO je atraktívna zľava. Na výber je až 16 záchodových mís.

Riešenie pre celú kúpeľňu
Rad Technic GT zahŕňa podomietkové moduly pre všetky prvky - WC, umývadlá, bidety, pisoáre a tiež madlá pre seniorov a zdravotne postihnutých. Unifikované upevňovacie systémy veľmi uľahčujú a skracujú dobu nutnú pre montáž u všetkých modulov.

Moderná kúpeľňa si vyžaduje nielen značkový vzhľad, ale tiež technické riešenie na najvyššej úrovni. Náročné očakávania užívateľov sú tak vďaka aplikácii inovatívnych riešení v KOLO Technic GT úplne naplnená.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk