Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000
KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000 KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000 KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000 KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000 KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000 KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000

KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000

KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000 Rozmer: 88 x 42 x 41,3 cm Prevedenie: prírodná dýha - bielený dub - Možnosť kombinácie s: podperné nožičky (2 ks) - Kombinovateľná s ... Zobraziť celý popis »


Model: 89068

Popis

KOLO Quattro skrinka pod umývadlo 90 cm bielený dub 89068000

Rozmer: 88 x 42 x 41,3 cm
Prevedenie: prírodná dýha - bielený dub
- Možnosť kombinácie s: podperné nožičky (2 ks)
- Kombinovateľná s umývadlami K61490, K61491, so sifónom 96010 a krytkou sifónu z ušľachtilej ocele 99040.

Nábytok Quattro
Pravouhlé tvary kúpeľňového nábytku dokonale ladia s keramikou. Možno ich ľahko umiestniť do priestoru kúpeľní. Veľký výber skriniek umožňuje optimálne vybavenie kúpeľne. Teplý odtieň bieleného dubu vyvoláva dojem
dreva brúseného morským pieskom a tmavo hnedé prevedenie wenge pôsobí v kombinácii s bielou keramikou veľmi kontrastne. Kvalitu a čistotu priestoru môžeme umocniť kombináciou keramiky a nábytku Quattro s vaňou Clarissa a so sprchovacím kútom Next.

-Dlhá životnosť: materiál odolný proti vlhkosti.
-Úložný priestor: priestranné zásuvky.
-Spoľahlivosť: nábytkové kovanie s doživotnou zárukou.
-Kvalita: prírodná dyha.

KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší európsky výrobca sanitárnej keramiky a vybavenia pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradle. SANITEC je najväčším alebo druhým najväčším výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v každej krajine. V Českej a slovenskom republike ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro , Ktoré ponúka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vane, masážne vane a sprchové kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumnú cenu vrátane vybavenia malých kúpeľní a priestor pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkciou Smart Fresh, exkluzívne sprchové kúty KORALLE.

K hlavným výrobkom, ktoré na český a slovenský trh dodáva patrí:
* KERAMAG - exkluzívna séria kúpeľňovej keramiky a nábytku vysokej kvality uspokojí aj tie najvyššie priania náročných zákazníkov. Moderný dizajn, pochádzajúci od slávnych dizajnérov zaručuje dlhoročnú spokojnosť.
* KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť kúpeľňu podľa vlastných predstáv.
* KORALLE - Moderné designové sprchovacie kúty, sprchové vaničky a vane dodávajú skvelé estetické pocity. Upútavajú originálnym designom, perfektným prevedením a vysokým komfortom.

Sprchové kúty KOLO a KORALLE
Moderné sprchové kúty KOLO za rozumnú cenu aj luxusné sprchové kúty KORALLE sú vyrábané v mnohých typoch a rozmeroch. V ponuke sú rohové štvrťkruhové sprchové kúty KOLO a štvorcové sprchové kúty. Nechýba stenové sprchové kúty KOLO a sprchové dvere KOLO. Sprchové kúty KOLO a sprchové kúty KORALLE vytvára z kúpeľne miesto príjemnej relaxácie a pohody. Výnimočná transparentnosť, moderný minimalistická elegancia, kvalitné technické prevedenie, dokonalá tesnosť, pohodlný chod dverí a extrémne ľahké čistenie vedie k veľkému záujmu o tieto sprchové kúty KOLO a KORALLE.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponúka originálny dizajn a výber z mnohých štýlov. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálov odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahŕňa mnoho typov skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podľa najnovších trendov. Vysokú kvalitu zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnako ako vysoko spoľahlivé kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás spĺňa najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkciu po mnoho rokov. Novinkou je rad nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktoré možno kombinovať s väčšinou umývadiel KOLO.

Vane KOLO
Od obdĺžnikové vane KOLO, cez rohové vane KOLO, asymetrické vane KOLO, oválne vane KOLO a kruhové vane KOLO, vedie cesta k nám, k moderným a kvalitným vaniam značky KOLO. Všetky vane sú vyrábané z najkvalitnejšieho akrylátu Lucite ® a sú k dispozícii aj ako masážne vane KOLO. Pri voľbe vane venujte pozornosť tomu, aby naša vaňa KOLO bola naozaj pohodlná. Užívateľské vlastnosti vane zvyšujú estetické podhlavníky a praktická madlá. Relaxáciu a dokonalé uvoľnenie ponúka hydromasážne vane KOLO, ktoré sú pre zachovanie vysokej hygieny vybavené systémami dezinfekcie.

Celoeurópsky rešpektovaná značka Kolo Vám ponúka vysoko kvalitné výrobky s moderným designom za rozumnú cenu. Kolo so svojou šírkou sortimentu stáva absolútnou jednotkou v oblasti základnej a strednej cenovej kategórie. Keramika Kolo udáva trend v oblasti ľahkej údržby a komfortu.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk