Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C
INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C

INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C

INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C Skrinka s umývadlom a 1 pravými dvierkami (pánty vlpravo), 1 nastaviteľná polica. šírka: 45 cm hĺbka: 33,5 cm výška: ... Zobraziť celý popis »


Model: F45P02C

Popis

INTEDOOR FLORIDA spodná skrinka s umývadlom pravá horná úchytka F45P02C

Skrinka s umývadlom a 1 pravými dvierkami (pánty vlpravo), 1 nastaviteľná polica.

šírka: 45 cm
hĺbka: 33,5 cm
výška: 44,5 cm
povrchová úprava: čelné plochy vo vysokom lesku - biely pětivrtstvý nástrek 01 alebo drevodekor podľa výberu 02, 03, 04, 06, 15, 63,

Váš výber kovania má vplyv na cenu výrobku. V rámci jednej skrinky nemožno kombinovať viac typov kovania A, B, C, D.

FLORIDA
Kúpeľňový nábytok Florida od spoločnosti Intedoor osloví každého náročného zákazníka a vyhovie všetkým požiadavkám na dlhodobé spokojné užívanie zakúpeného výrobku.
Ako novinka na trhu v sebe Florida koncentruje jednak tie najlepšie skúsenosti z už vyrábaných kúpeľňových sérií a navyše prináša rad inovatívnych riešení.
K vysokému štandardu výrobku patrí:
• moderný dizajn a vysoká úžitková hodnota nábytku
• nadštandardná ochrana proti vlhkosti
• vysoká kvalita spracovania
• značková keramické umývadlá JIKA

Z noviniek potom Florida prináša prvýkrát zákazníkom:
• jedinečné a bezpečné ovládanie svetiel NiSSOT (aj pre deti)
• širokú zákaznícku možnosť voľby povrchov
• zvlášť pre korpusy skriniek
• zvlášť pre čelné plochy (dvierka a zásuvky)
• výber v kovania a rámovanie čelných plôch
• nové typy úsporných svietidiel

INTEDOOR
INTEDOOR je jedným z najvýznamnejších výrobcov kúpeľňového nábytku v Českej republike. Spoločnosť je vybavená modernými technológiami a dlhoročnými skúsenosťami.
U výrobkov je využívaný predovšetkým vlastný design a vlastné konštrukčné riešenia. Niektoré výrobky má spoločnosť chránené ako priemyselné vzory v mnohých krajinách Európskej únie.
Spoločnosť INTEDOOR má obchodných partnerov v rámci svojich exportných aktivít medzi európskymi reťazcami aj veľkoobchody.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk