Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm
Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm

Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm

Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO Sprchové kanáliky Manus nám úplne nahrádzajú sprchové vaničky. Odvádza vodu z podlah... Zobraziť celý popis »


Model: GMQ32

Popis

Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO, 645x130x55mm

Manus nerezový sprchový kanálik s roštom QUADRO
Sprchové kanáliky Manus nám úplne nahrádzajú sprchové vaničky. Odvádza vodu z podlahy v sprche.
Sú veľmi obľúbené vďaka svojmu modernému designu, ktorý nijako nenaruší štýl vašej kúpeľne.
Vďaka svojmu umiestneniu v podlahe vytvára kompaktný jednoliatu podlahu a dokonalý bezbariérový prístup k vašej sprche.

Rošty kanálikov Manus majú šírku len 70 mm.
Pohodlie kanálikov zvyšuje protizápachový uzáver. Tento uzáver je vyrobený z nerezovej ocele s tesniacim O - krúžkom. S touto konštrukciou môžete vylúčiť riziko straty tesnosti alebo poruchy.
Všetky sprchové kanáliky Manus sú leštené do vysokého lesku a majú dokonale hladký povrch. Preto sa veľmi ľahko udržujú, zvyšky mydla a vody je možné ľahko odstrániť.
Inštalačná výška je len 55 mm od horizontálnej príruby kanálika po dno sifónu pri zachovaní vysokého prietoku. To oceníte najmä pri rekonštrukciách kúpeľní, kedy vám ušetrí veľa miesta, práce a peňazí.
Telo kanálikov aj sifónu je zvárať z nerezovej ocele, čo minimalizuje riziko priesakov. Výtok DN 50 je vhodný pre všetky potrubné systémy, prietok 0,7 l / s je dostatočný pre bežné sprchy.
Ľahko vyberateľný a čistiteľný zápachový uzáver umožňuje jednoduchý prístup do odpadového potrubia.

· UPOZORNENIE!
· Odvádzacie kapacita žliabku nie je určená iba kapacitou odtoku žliabku samotného, ??ale tiež odpadovým potrubím, na ktoré bude napojený.
· Dĺžka odpadového potrubia až k vertikálnej odpadovej rúre kanalizácie musí byť čo najkratšia.
· V odpadovom potrubí musí byť čo najmenej ohybov.
· Odpadové potrubie musí mať dostatočný spád, aspoň 2 cm / m.Sprchové žliabky sú k dostaniu v rôznych štandardných dĺžkach tak, aby mohol byť vždy zvolený najvhodnejší rozmer. Skontrolujte preto najskôr starostlivo (potom, čo ste stanovili miesto sprchovacieho žliabku), či je takýto priestor k dispozícii.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk