Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK BRILLIANT B SET BSDPS-R 120 montážna sada chróm D01000A081
RAVAK BRILLIANT B SET BSDPS-R 120 montážna sada chróm D01000A081 RAVAK BRILLIANT B SET BSDPS-R 120 montážna sada chróm D01000A081 RAVAK BRILLIANT B SET BSDPS-R 120 montážna sada chróm D01000A081 RAVAK BRILLIANT B SET BSDPS-R 120 montážna sada chróm D01000A081

RAVAK BRILLIANT B SET BSDPS-R 120 montážna sada chróm D01000A081

Montážna sada B SET pre sprchové kúty BRILLIANT Ravak. Materiál: chróm Balenie B SET obsahuje pánty, úchyty, madlá, montážnu sadu a držiak Brilliant. Brilliant Rad sprchovacích kútov a dverí B... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: D01000A081

Popis

Montážna sada B SET pre sprchové kúty BRILLIANT Ravak.

Materiál: chróm

Balenie B SET obsahuje pánty, úchyty, madlá, montážnu sadu a držiak Brilliant.

Brilliant
Rad sprchovacích kútov a dverí Brilliant vyniká svojím perfekcionistickým dizajnom. Vzišla z dielne známeho dizajnéra Kryštofa Nosál, kde bola postupne "vybrúsená" k dokonalosti ako skutočný briliant. Prepracované celokovové pochrómované pánty, úchytky a držiaky dajú vyniknúť minimalistickému vzhľadu sprchových kútov Brilliant. Nezameniteľným dizajnom sa vyznačuje aj originálne kovové madlo s reliéfom písmena R z loga RAVAK zobrazeného na protišmykové časti. Kombinácia masívnych kovových prvkov a kvalitného pochrómovanie zaručuje najvyššiu možnú kvalitu všetkých kovových elementov - pod označením B SET. U týchto kovových prvkov radu Brilliant bol potvrdený test životnosti až na 30 rokov.

Zapustené pánty zvnútra sprchového kúta prevratným spôsobom uľahčujú jeho čistiteľnosť. Zdvihový mechanizmus zaisťuje automatické dovieranie dverí a nadvihnutie nad prahovú lištu pri otváraní i zatváraní. Maximálna stabilita výrobkov je zaistená masívnymi úchytkami skiel spolu s držiakmi. Bezpečnostné sklo pevných častí má hrúbku 8 mm, sklo pohyblivých dverí 6 mm. Sklo je chránené technológiou povrchovej úpravy RAVAK AntiCalc ® proti usadzovaniu vodného kameňa a iných nečistôt.

Bočné tesniace lišty sú vedené cez vlastné úchyt. Tým je zaistená vysoká vodotesnosť aj v tejto časti sprchovacieho kúta či dverí. Spodná okapnička a prahová lišta s výškou 18 mm bráni rozstreku vody mimo sprchovací priestor. Priehľadné tesniace lišty dokonale zatesní spoj dverí s pevnou stenou.

Pre komfortné sprchovanie má rad výrobkov Brilliant výšku 1950 mm.

Sprchové kúty radu Brilliant sa dokážu prispôsobiť stavebným nepresnostiam. Konečné ustanovovania výrobkov je možné nastaviť vďaka zväčšeným otvorom v sklách až o 1,5 cm na každej strane.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk