Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard STRADA štvorcová sprchová vanička 90x90 cm K262201
IDEAL Standard STRADA štvorcová sprchová vanička 90x90 cm K262201 IDEAL Standard STRADA štvorcová sprchová vanička 90x90 cm K262201

IDEAL Standard STRADA štvorcová sprchová vanička 90x90 cm K262201

IDEAL Standard STRADA štvorcová sprchová vanička 90x90 cm K262201 Sprchová vanička - štvorec Strada štvorcová sprchová vanička zo sanitárneho akrylátu . Vyrobené podľa DIN 14527 . Vonkajší plášť... Zobraziť celý popis »


Model: K262201

Popis

IDEAL Standard STRADA štvorcová sprchová vanička 90x90 cm K262201

Sprchová vanička - štvorec
Strada štvorcová sprchová vanička zo sanitárneho akrylátu . Vyrobené podľa DIN 14527 . Vonkajší plášť vystužený skleným vláknom . Spevnený rám a dno vaničky . Odpad priemer 52 mm , s plochým krytom odpadu z nerez ocele . Montáž - nastaviteľné nohy k sprchovej vaničke alebo MEPA - set .

Rozmer : 900 x 900 mm
Materiál : akrylát
Prevedenie : biela

Odporúčané výrobky :
Nohy k vaničke ( K712667 ) .
Od veľkosti vaničky 1200 mm použiť 2 sady .
MEPA - Set ( K725567 ) .
Odtoková garnitúra Domoplex ( K7814AA ) .

Strada
Kolekcia Strada rieši často stresujúce skúsenosť s navrhnutím novej alebo prestavbou starej kúpeľne a oba procesy uľahčuje . Praktický systém Strada spĺňa požiadavky moderného bývania a dáva vám flexibilitu vo výbere jednotlivých kusov . Záleží len na vašom osobnom vkuse a priestoru , ktorý máte k dispozícii . Nech už vyberiete akúkoľvek kombináciu prvkov Strada , máte istotu , že sa k sebe budú hodiť a prispejú k vytvoreniu krásneho , jednotného interiéru .

Triezvy a nekomplikovaný charakter kolekcie Strada vám umožní stať sa na okamih architektom . Sebavedome si zvolíte jednotlivé súčasti vybavenia svojej kúpeľne , bez obáv , ako sa bude všetko k sebe hodiť . Táto kolekcia zároveň vytvorí kompaktný celok s prvkami ostatných kolekcií Ideal Standard . Dáva Vám tak ešte viac slobody pre vytvorenie dokonalej kúpeľne .

IDEAL STANDARD
Vývoj spoločnosti Ideal Standard sa vyznačuje vysokou kvalitou surovín , starostlivým výberom materiálov , precíznou kontrolou výroby vrátane finálneho výrobku , neustálou inováciou tvarov a funkčnosti samotných výrobkov . Dôkazom špičkovej technológie je vývoj , výroba a využitie keramických diskov v armatúrach . Jedná sa o patent spoločnosti , ktorý vychádza z výskumu pre kozmický program . Tento prevratný princíp je široko využívaný pri výrobe kartuší do pákových zmiešavacích armatúr iu ostatných svetových výrobcov .

Veľkou intuíciou firmy je skutočnosť , že výrobky sanitárnej keramiky považovala vždy za súčasť " zariadenia " domu - za skutočné kusy nábytku , ako keby sa jednalo o pohovku alebo knižnicu . Vzhľadom k tomuto základnými princípe sa víťaznou voľbou stalo zverenie projektu každého nového výrobku najväčším návrhárom a dizajnérom . Ideal Standard ponúka kompletný sortiment pre vašu kúpeľňu - vyberte si z ponuky sanitárnu keramiku , akrylátové vane a sprchové vaničky , sprchové kúty , vírivé vane či vodovodnej batérie ( armatúry ) .

Ideal Standard využíva prestížne spolupráci s celým radom svetovo preslávených dizajnérov : Mario Bellini a Enzo Mari ( Taliansko ) , Paolo Tilche ( Taliansko ) , Alex Enthovenom ( Belgicko ) , Gae Aulenti ( Taliansko ) , Fabian and Studio Müller Design of Germany ( Nemecko ) , ID - Design Studio ( Nemecko ) a ďalšie. Kvalita, inovácie , dizajn sú základnými kameňmi filozofie firmy Ideal Standard .

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk