Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KOLO Pacifik štvorcová sprchovacia vanička 80 x 80 cm XBK0780000
KOLO Pacifik štvorcová sprchovacia vanička 80 x 80 cm XBK0780000 KOLO Pacifik štvorcová sprchovacia vanička 80 x 80 cm XBK0780000

KOLO Pacifik štvorcová sprchovacia vanička 80 x 80 cm XBK0780000

KOLO Pacifik štvorcová sprchovacia vanička 80 x 80 cm XBK0780000 - materiál: akrylát - hĺbka: 3 cm - odtok: 90 mm (priemer) - farba: biela - váha: 10 kg Balená v kartóne. KERAMAG - KOLO - SANI... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KOLO
Model: XBK0780000

Popis

KOLO Pacifik štvorcová sprchovacia vanička 80 x 80 cm XBK0780000

- materiál: akrylát
- hĺbka: 3 cm
- odtok: 90 mm (priemer)
- farba: biela
- váha: 10 kg

Balená v kartóne.

KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší európsky výrobca sanitárnej keramiky a vybavenia pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradle. SANITEC je najväčším alebo druhým najväčším výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v každej krajine. V Českej a slovenskom republike ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro , Ktoré ponúka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vane, masážne vane a sprchovacie kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumnú cenu vrátane vybavenia malých kúpeľní a priestor pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkciou Smart Fresh, exkluzívne sprchové kúty KORALLE.

K hlavným výrobkom, ktoré na český a slovenský trh dodáva patrí:
* KERAMAG - exkluzívna séria kúpeľňovej keramiky a nábytku vysokej kvality uspokojí aj tie najvyššie priania náročných zákazníkov. Moderný dizajn, pochádzajúci od slávnych dizajnérov zaručuje dlhoročnú spokojnosť.
* KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť kúpeľňu podľa vlastných predstáv.
* KORALLE - Moderné dizajnové sprchové kúty, sprchové vaničky a vane dodávajú skvelé estetické pocity. Upútavajú originálnym designom, perfektným prevedením a vysokým komfortom.

Sprchové kúty KOLO a KORALLE
Moderné sprchové kúty KOLO za rozumnú cenu aj luxusné sprchové kúty KORALLE sú vyrábané v mnohých typoch a rozmeroch. V ponuke sú rohové štvrťkruhové sprchové kúty KOLO a štvorcové sprchové kúty. Nechýba stenové sprchové kúty KOLO a sprchové dvere KOLO. Sprchové kúty KOLO a sprchové kúty KORALLE vytvára z kúpeľne miesto príjemnej relaxácie a pohody. Výnimočná transparentnosť, moderné minimalistická elegancia, kvalitné technické prevedenie, dokonalá tesnosť, pohodlný chod dverí a extrémne ľahké čistenie vedie k veľkému záujmu o tieto sprchové kúty KOLO a KORALLE.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponúka originálny dizajn a výber z mnohých štýlov. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálov odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahŕňa mnoho typov skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podľa najnovších trendov. Vysokú kvalitu zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnako ako vysoko spoľahlivé kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás spĺňa najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkciu po mnoho rokov. Novinkou je rad nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktoré možno kombinovať s väčšinou umývadiel KOLO.

Vane KOLO
Od obdĺžnikové vane KOLO, cez rohové vane KOLO, asymetrické vane KOLO, oválne vane KOLO a kruhové vane KOLO, vedie cesta k nám, k moderným a kvalitným vaniam značky KOLO. Všetky vane sú vyrábané z najkvalitnejšieho akrylátu Lucite® a sú k dispozícii aj ako masážne vane KOLO. Pri voľbe vane venujte pozornosť tomu, aby naša vaňa KOLO bola naozaj pohodlná. Užívateľské vlastnosti vane zvyšujú estetické podhlavníky a praktická madlá. Relaxáciu a dokonalé uvoľnenie ponúka hydromasážne vane KOLO, ktoré sú pre zachovanie vysokej hygieny vybavené systémami dezinfekcie.

Celoeurópsky rešpektovaná značka Kolo Vám ponúka vysoko kvalitné výrobky s moderným designom za rozumnú cenu. Koleso so svojou šírkou sortimentu stáva absolútnou jednotkou v oblasti základnej a strednej cenovej kategórie. Keramika Kolo udáva trend v oblasti ľahkej údržby a komfortu.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk