Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0
GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0 GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0 GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0 GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0

GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0

GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0 Kovová ručná sprcha s jedným druhom prúdu normálnej prúd GROHE EcoJoy obmedzovač prietoku 6,8 l / min GROHE DreamSpray perfektné ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GROHE
Model: G26465AL0

Popis

GROHE SENA STICK ručná sprcha kartáčovaný tmavý grafit 26465AL0

Kovová ručná sprcha s jedným druhom prúdu

normálnej prúd
GROHE EcoJoy obmedzovač prietoku 6,8 l / min
GROHE DreamSpray perfektné vodné lúče
GROHE Starlight povrch
GROHE SpeedClean - odstránenie vodného kameňa pretrením
vnútorná WaterGuide pre dlhšiu životnosť
univerzálny upevňovací systém vhodný ku všetkým štandardným sprchovým hadiciam
vhodné pre prietokové ohrievače vody
minimálny tlak 1,0 bar

GROHE EcoJoy
Všetky výrobky GROHE EcoJoy® sú systematicky navrhnuté pre úsporu vody a energie, aby boli šetrené cenné zdroje. Tieto výrobky, vybavené technológiami pre úsporu vody, ponúkajú dokonalý pôžitok z vody bez nutných kompromisov. Zníženie spotreby vody a energie ide ruka v ruke s pohodlím a atraktívnym dizajnom. Menej vody. Dokonalý prúd.

GROHE Starlight
Zmiešavacie jednotky GROHE budú po desiatky rokov zaručene vyzerať rovnako nádherne ako v deň, kedy ste si ich prvýkrát zamilovali. Zvláštne recept na úspech spočíva v trvanlivé kvalite povrchu: technológiu GROHE Starlight. Neustále zlepšovanie v priebehu posledných 75 rokov viedlo k nášmu jedinečne vybranému procesu pokovovanie na výrobu silného a bezchybného povrchu, ktorý je uznávaný ako jeden z najlepších na svete. To všetko je umožnené našou skutočne dôkladnou kontrolou akosti a pokračujúcimi investíciami, ktoré vám poskytujú potešenie po celú dobu životnosti.

Grohe SpeedClean
Koniec usadzovaniu vodného kameňa. Vďaka silikónovým tryskám EasyClean stačí vodovodnú batériu po použití jednoducho zotrieť prstami. Všetok vodný kameň tým bude preč. Už žiadne zoškrabovanie, drhnutie a používanie agresívnych čistiacich prostriedkov.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk