Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KOLO Twins sifón pravouhlý chróm 99108000
KOLO Twins sifón pravouhlý chróm 99108000

KOLO Twins sifón pravouhlý chróm 99108000

KOLO Twins sifón pravouhlý chróm 99108000 Sifón pravouhlý chróm. Keramika Twins Využitie modernej technológie umožnilo vytvorenie výrazných tvarov umývadiel Twins, ktoré nadväzujú na klasické t... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KOLO
Model: 99108000

Popis

KOLO Twins sifón pravouhlý chróm 99108000

Sifón pravouhlý chróm.

Keramika Twins
Využitie modernej technológie umožnilo vytvorenie výrazných tvarov umývadiel Twins, ktoré nadväzujú na klasické tvary nábytku a tvorí s nimi ideálny celok. Dva rozmery umývadiel: 50 a 60cm sú dokonalým riešením pre malé i veľké kúpeľne. Umývadlá twins sú dostupné v dvoch verziách: s vnútorným oválnym alebo moderným pravouhlým tvarom. Veľké odkladacie povrchy
umývadiel naviac zvyšujú ich funkčnosť. Umývadlá twins môžu byť tiež kompletované s nerezovým sifónom a umiestnená na doske, čo podčiarkuje ich originálny a moderný tvar. Toto riešenie, umiestnenie na dosku, je vhodné napríklad aj pre vybavenie verejných priestorov.

Rad keramiky a kúpeľňového nábytku Twins je teraz doplnená sety umývadiel so skrinkami na nožičkách, ktoré nájdu svoje uplatnenie tam,
kde skrinku nemožno zavesiť na stenu (napr. na sadrokartónové priečky). Sety sa dodávajú vo farbe wenge v rozmeroch 50 a 60 cm, s umývadlami s pravouhlým alebo oválnym vnútorným priestorom.

Nábytok Twins
Séria Twins dáva mnoho možností k utváraniu kúpeľne. Umývadlo môže byť nemontujú so skrinkou na niekoľko spôsobov: v sete, kde tvorí ucelenú kompaktnú formu; s dekoratívnym panelom alebo s nerezovou krytkou sifónu. V získanom priestore medzi umývadlom a skrinkou sa tak dodatočne ponúka odkladací priestor. Skrinky vo svetlej farbe dubu arava alebo v tmavo pohne-
dé farbe wenge je možné ideálne kombinovať v každej kúpeľni. Priestranné zásuvky a materiály s vysokou odolnosťou proti vlhkosti dokazujú, že rad Twins je vysoko estetická a funkčná. Doplnením umývadiel a klasických tvarov nábytku Twins sú obdĺžnikové zrkadlá, ktoré dotvárajú v kúpeľni neopakovateľné klíma dizajnovej extravagancie.

Sériu Twins možno tiež kombinovať s WC a bidety sérií style a Primo alebo ďalšími sériami značky KOLO.

Viac o KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší európsky výrobca sanitárnej keramiky a vybavenia pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradle. SANITEC je najväčším alebo druhým najväčším výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v každej krajine. V Českej a slovenskom republike ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro , Ktoré ponúka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vane, masážne vane a sprchové kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumnú cenu vrátane vybavenia malých kúpeľní a priestor pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkciou Smart Fresh, exkluzívne sprchové kúty KORALLE.

KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť kúpeľňu podľa vlastných predstáv.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponúka originálny dizajn a výber z mnohých štýlov. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálov odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahŕňa mnoho typov skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podľa najnovších trendov. Vysokú kvalitu zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnako ako vysoko spoľahlivé kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás spĺňa najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkciu po mnoho rokov. Novinkou je rad nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktoré možno kombinovať s väčšinou umývadiel KOLO.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk