Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Salado umývadlo do rohu 80x45cm, ľavé, liaty mramor, biela SA080
SAPHO Salado umývadlo do rohu 80x45cm, ľavé, liaty mramor, biela SA080 SAPHO Salado umývadlo do rohu 80x45cm, ľavé, liaty mramor, biela SA080

SAPHO Salado umývadlo do rohu 80x45cm, ľavé, liaty mramor, biela SA080

SAPHO Salado umývadlo do rohu 80x45cm, ľavé, liaty mramor, biela SA080 Rohové umývadlo z liateho mramoru šalát k sérii kúpeľňového nábytku LUCIE. Umývadlo vychádza z umývadla GRETA, kde bola skr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: SA080

Popis

SAPHO Salado umývadlo do rohu 80x45cm, ľavé, liaty mramor, biela SA080

Rohové umývadlo z liateho mramoru šalát k sérii kúpeľňového nábytku LUCIE. Umývadlo vychádza z umývadla GRETA, kde bola skrátená odkladacia plocha a tým vznikla možnosť použiť umývadlo so skrinkou do pravého rohu miestnosti.
Umývadlá z liateho mramoru sú odliata zo špeciálnej zmesi, ktorej hlavnými zložkami sú prírodné mletý vápenec a epoxidová praskyřice. Liaty mramor sa vyznačuje dokonale hladkým a rovným povrchom, ktorý si udržuje teplotu okolia. Z hľadiska pružnosti umývadlá vykazujú lepšie vlastnosti než keramika z dôvodov nižšej teploty vyzrievanie, kde sa keramika pri vypaľovaní stáva veľmi krehkou. Umývadlá z liateho mramoru sú veľmi dizajnová, ale aj praktická. Ponúka rôzne veľké odkladacie plochy, pekné tvary a hlavne sa vďaka ich hladkému povrchu veľmi dobre zbavujú nečistôt.

Rozmer: 80x45x0, 12 cm (ŠxHxV)
Materiál: liaty mramor
Súčasťou balenia je prepadová súprava.
Umývadlo je určené do pravého rohu, opačná varianta nie je možná.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk