Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Uzatvárateľná umývadlová výpust kliklak, veľká zátka, chróm CV1007
SAPHO Uzatvárateľná umývadlová výpust kliklak, veľká zátka, chróm CV1007 SAPHO Uzatvárateľná umývadlová výpust kliklak, veľká zátka, chróm CV1007

SAPHO Uzatvárateľná umývadlová výpust kliklak, veľká zátka, chróm CV1007

CV1007 KLIKLAK uzatvárateľná guľatá výpust pre umývadlá s prepadom. Hrúbka umyadla: 25-45 mm Priemer zátky: 65 mm materiál Mosadz Farba Chróm Rozmery 67 mm Výbava Zátka Klik-klak Veľkosť závitu ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: CV1007

Popis

CV1007 KLIKLAK uzatvárateľná guľatá výpust pre umývadlá s prepadom.
Hrúbka umyadla: 25-45 mm
Priemer zátky: 65 mm

materiál Mosadz
Farba Chróm
Rozmery 67 mm
Výbava Zátka Klik-klak
Veľkosť závitu 1 "1/4

Up & Down výpust môže byť použitá pre všetky hrúbky umývadiel, pretože ju možno jednoducho skrátiť pílkou na požadovanú výšku. Výpusť môže byť použitá pre umývadlá s prepadom aj bez, pre variant s prepadom je potreba v tele výpuste vyvŕtať predznačené otvory. Vďaka použitému materiálu (špeciálne vyvinutý pevný plast) má výpust veľmi priaznivú cenu aj bez zníženia kvalitatívnych požadavků.Jedná sa o moderné variantu výpusťou do umývadiel. Už nemusíte premýšľať kam odložiť gumovú zátku, nebude Vám prekážať retiazka, ani Vás nebude otravovať nepohodlné ovládanie zátky pomocou tiahla u batérie. Systém je ovládaný obyčajným stlačením zátky.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk