Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301
IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301 IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301 IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301

IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301

IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301 Prevedenie: keramika / biela SPHERE Na prvý pohľad jemne strohý, ale účelný a napriek tomu moderný štýl ponúka tretí z r... Zobraziť celý popis »


Výrobca: IDEAL STANDARD
Model: E792301

Popis

IDEAL Standard CONNECT Sphere umývadlo polozápustné 55 x 46,5 cm E792301

Prevedenie: keramika / biela

SPHERE
Na prvý pohľad jemne strohý, ale účelný a napriek tomu moderný štýl ponúka tretí z rady umývadiel Sphere. Jedná sa o model výborne využiteľný v hotelovom programu, ktorý však neurobí hanbu žiadne domáce kúpeľni. Umývadlá Sphere možné kombinovať s polostĺpom alebo kúpeľňovým nábytkom. Sphere kruhové umývadlo možno inštalovať na dosku, pričom táto kombinácia pomôže vytvoriť pocit veľmi elegantných "domácich kúpeľov".

Kolekcia Connect predstavuje kreatívny dizajn vyhovujúce praktickému riešeniu. Tento rad ponúka tri charakteristické tvary umývadiel, z ktorých si vyberte štýl zodpovedajúcu Vášmu vkusu a okolo neho si vytvoríte kúpeľňu Vašich snov. Vďaka širokej ponuke produktov kolekcie Connect si môžete splniť všetky Vaše priania. Pri ich plnení objavíte rôzne možnosti použitia umývadiel s nábytkom, klozetov alebo van, moderné odkladacie priestory, elegantné doplnky a zrkadlá a ďalšie veľmi dômyselné nápady. Či už chcete vybaviť veľmi používanou rodinnú kúpeľňu, či elegantný priestor na sprchovanie alebo spoľahlivú a funkčnú kúpeľňu pre hostí, kolekcia Connect Vám ponúka úplné riešenie a tiež tomu zodpovedajúcu hodnotu.

IDEAL STANDARD
Výrobky Ideal Standard sa vyznačujú kvalitným materiálom, zaujímavým dizajnom a neustálou inováciou a preto uspokojí aj náročnejšieho zákazníka. Do batérií (armatúr) používa spoločnosť Ideal Standard keramické disky, ktorý vychádza z kozmického programu, ktorých kvalita je teda veľmi vysoká.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk