Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RIHO vaňa COLORADO 180 cm BB02
RIHO vaňa COLORADO 180 cm BB02 RIHO vaňa COLORADO 180 cm BB02

RIHO vaňa COLORADO 180 cm BB02

RIHO vaňa COLORADO - rozmery: 180 cm - objem: 600 l - materiál: akrylát - farebné prevedenie: biela - podpery nie sú súčasťou, nutné objednať zvlášť Vane ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RIHO
Model: BB02

Popis

RIHO vaňa COLORADO
- rozmery: 180 cm
- objem: 600 l
- materiál: akrylát
- farebné prevedenie: biela
- podpery nie sú súčasťou, nutné objednať zvlášť
Vane RIHO sú vyrobené z liateho akrylátu. Je to vysoko kvalitný, neporézny plast, v celej hrúbke prefarbený. Akrylátové vane sa vyrábajú v lesklom, alebo matnom prevedení. Všetky vane RIHO sú vystužené vrstvou polyesterového skleneného laminátu a výstužou dna.

Vane sú bezpečné voči pošmyknutiu. Vďaka hladkému povrchu noha k materiálu maximálne priľne a riziko úrazu sa tak minimalizuje. Akrylát ihneď preberá teplotu vody, takže je vaňa teplá hneď na začiatku kúpania. Dobré izolačné vlastnosti držia teplotu v kúpeli po dlhší čas a tak nie je potrebné dopĺňať teplú vodu.
Zvukovo tlmiace účinky akrylátu nespôsobujú hluk pri jej napĺňaní.
Bezporézny povrch akrylátu zabraňuje množeniu sa baktérií, usádzaniu špiny, tuku a mydla na steny vane. Údržba je preto rýchla a jednoduchá.
Akrylátové vane sú odolné voči nárazom a poškriabaniu.
Všetky čerpadlá RIHO sú vybavené systémom ochrany proti chodu naprázdno (s výnimkou kombinácie hydro aero HIT).
V masážnych systémoch RIHO nezostáva po vypustení vane v rozvodoch žiadna zbytková voda. Dizajn vaní kladie dôraz na pohodlie a na spotrebu vody.

Firma RIHO CZ, a.s. vznikla v roku 1994 ako dcérska spoločnosť holandskej firmy RIHO INTERNATIONAL. Dobrá povesť o vysokej technickej úrovni českých výrobkov bola dôvodom k rozhodnutiu vedenia firmy vybudovať v malej obci pri Moravskom krase nový podnik výnimočných kvalít. V novom podniku RIHO vyrástol tím špecializovaných technikov, ktorí tvoria špičku vo svojom odbore.

Ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk