Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard nohy k vani K731867
IDEAL Standard nohy k vani K731867

IDEAL Standard nohy k vani K731867

IDEAL Standard nohy k vani K731867 PLAYA Kolekcia Playa obsahuje 7 rôznych prevedení umývadiel vrátane zápustnej a polozápustného, ??vhodných pre kombináciu s polostĺpom alebo stĺpom a tiež 2... Zobraziť celý popis »


Výrobca: IDEAL STANDARD
Model: K731867

Popis

IDEAL Standard nohy k vani K731867

PLAYA
Kolekcia Playa obsahuje 7 rôznych prevedení umývadiel vrátane zápustnej a polozápustného, ??vhodných pre kombináciu s polostĺpom alebo stĺpom a tiež 2 možnosti WC a bidetov (závesné i stacionárne prevedenie). Všetky keramické výrobky sú k dispozícii s povrchovou úpravou IdealPlus a samozrejme s časovo neobmedzenou zárukou.
Štýl kolekcie Ideal Standard PLAYA, vyznačujúci sa svieži jednoduchosťou a súdobým prevedením, otvára vo Vašej kúpeľni priestor pre vyjadrenie vlastného charakteristického vkusu. Séria PLAYA vychádza z dielní dizajnového štúdia Artefakt, jedného z najuznávanejších európskych dizajnérskych tímov, a predstavuje dokonalú vyváženosť tvaru a funkcie. Hodnota tejto kúpeľňové série tkvie aj v jej praktickosti a rafinované štýlovosti - máte vďaka nej príležitosť zaobstarať si presne takú novú kúpeľňu, akú si zaslúžite.
Rad PLAYA vyniká jednoduchosťou, ktorá umožňuje prejaviť zmysel pre štýl a vlastné vyjadrenie každého zákazníka. V dizajne sa snúbi zaoblené rohy a jemne vedené línie - skrátka moderné elegancia tvarov, ktoré nie je na súčasnom trhu nikdy dosť. Celé poňatie tejto ucelenej rady vychádza zo základnej produktovej filozofie prestížnej nemeckej značky Ideal Standard - a síce presvedčenie, že kreativita je hnacou silou kúpeľňového dizajnu. Cieľom bolo stvoriť obytný priestor založený na inovatívnych riešeniach v tradične vysokej kvalite.
Výrobky zo série PLAYA sú k dispozícii s hydrofóbnou úpravou Ideal Plus. Je to povrchová úprava, ktorá bráni tomu, aby kvapôčky vody (a nečistoty, ktoré obsahujú) priľnuli ku keramickým povrchom. Čistenie je jednoduchšie a rýchlejšie, nie je nutné pri ňom používať agresívne chemické čistiace prostriedky, ktoré môžu ohroziť zdravie alebo životné prostredie.
Výrobky z dielne spoločnosti Ideal Standard udivujú už po mnoho desaťročí zákazníkov na celom svete nezabudnuteľným spojením špičkového dizajnu s prvotriednou kvalitou materiálov i dielenského spracovania. Luxus, kvalita, komfort - to je základná Trojhviezdie hodnôt, vďaka ktorým sa výrobky Ideal Standard stávajú voľbou číslo jedna v súkromnej i komerčnej sfére, o čom okrem iného svedčí aj stále sa rozrastajúcej zoznam kladných referencií, zahrňujúce napr siete aj tých nejexlkluzivnějších hotelových zariadení . Široké produktové porfólio Ideal Standard zahŕňa popri špičkových akrylátových vaní (vrátane vírivých) tiež keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kúty, bohatú ponuku sanitárnej keramiky a konečne aj interiérové ??armatúry. Do Vašej kúpeľne len to najlepšie ...

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk