Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO MASTERMAX trojprvková batérie na okraj vane, chróm 8730
SAPHO MASTERMAX trojprvková batérie na okraj vane, chróm 8730 SAPHO MASTERMAX trojprvková batérie na okraj vane, chróm 8730

SAPHO MASTERMAX trojprvková batérie na okraj vane, chróm 8730

MASTERMAX trojprvková batérie na okraj vane - prepínač vody hubica / ručná sprcha umiestnený na tele batérie - balenie obsahuje ručnú sprchu, hadicu a výtokovú hubicu - výtokovou hubicou nemožno ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: 8730

Popis

MASTERMAX trojprvková batérie na okraj vane
- prepínač vody hubica / ručná sprcha umiestnený na tele batérie
- balenie obsahuje ručnú sprchu, hadicu a výtokovú hubicu
- výtokovou hubicou nemožno otáčať

Batérie na okraj vane možno umiestniť na akúkoľvek akrylátovú vaňu, ktorá má dostatočne široký okraj. Batériu, výtokovou hubicu a sprchu možno inštalovať spoločne alebo samostatne kamkoľvek na okraj vane (prepojenie flexi hadicami). Batérie môžete kombinovať s napúšťaním výtokovou hubicou, napúšťaním prepadom alebo so sprchou na okraj vane.

 Séria MASTERMAX je najvyhľadávanejšou kvôli hranatým a rovným prvkom, vďaka ktorým pôsobí moderne. Jedine s touto sériou máte možnosť výberu ovládacej páky u batérie. Môžete si dokúpiť páčku s dreveným dekorom, ktorá bude nádherne ladiť s nábytkom či obklady. Alebo dať prednosť úzke variante páčky s matným chrómom, ktorá je veľmi elegantná a zároveň praktická na údržbu.

Séria TRIUMPH má niekoľko zaujímavostí, z ktorých za zmienku stojí batérie na okraj vane s "otvorenou" výtokovou hubicou, ktorá pri napúšťaní vane vytvára krásny kaskádovitý efekt. Ďalšou zaujímavosťou je možnosť vymeniť páčku za drevenou alebo elegantné úzku v prevedení chróm-mat. V hranatom dizajne ponúkame aj všetky doplnky pre Vašu kúpeľňu, ktorými doladíte jednotný ráz s vodovodnými batériami.

Predĺžená záruka na tesnosť batérií 6 rokov.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk