Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LAUFEN Inštalačné konzola pre vaňovú 4-otvorovú batériu, inštalácia do sokla, 420x450 mm
LAUFEN Inštalačné konzola pre vaňovú 4-otvorovú batériu, inštalácia do sokla, 420x450 mm

LAUFEN Inštalačné konzola pre vaňovú 4-otvorovú batériu, inštalácia do sokla, 420x450 mm

Inštalácia do sokla - inštalačná konzola pre vaňovú 4 - otvorovú batériu rozmer : 420 x 450 mm Twinprime to je klasika , ktorá Vám zabezpečí pocit istoty . Elegantné a rafinované riešenie v klas... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LAUFEN
Model: H3929820042151

Popis

Inštalácia do sokla - inštalačná konzola pre vaňovú 4 - otvorovú batériu
rozmer : 420 x 450 mm

Twinprime
to je klasika , ktorá Vám zabezpečí pocit istoty . Elegantné a rafinované riešenie v klasickom vzhľade . Batérie so systémom zmiešavanie vody , s regulátorom prietoku a obmedzením teploty , ktoré ponúka komfort používania aj bezpečnosť a ochranu pred oparením .
LAUFEN ponúka jenda zo svojich mnohých radov kúpeľňových batérií . Rad TwinPrime sa však líšia v mnohých ohľadoch . V prvom rade veľkým , predĺženým výtokom , ktorý tak dosiahne aj u veľkého umývadla do jeho priestoru . Jednoduchý geometrický dizajn založený na prvkoch priamok , kružníc a jednoduchých kriviek je vhodný pre všetky typy kúpeľní , bez narušenia ich samotný vzhľad.
Najmä vynimočné sú lineárne linky u dvojkrídlové páky kúpeľňové batérie TwinPrime , ktoré tak ľahko a pevne uchopíte aj ovládate .
Batérie môžu byť vybavené upravené systémom Twinprime tronic , ktorý môže byť namontovaný buď na stenu alebo do nábytku .
Twinprime PIN
jednoduchosť , funkčnosť a dokonale čistý tvar . Batérie pre každú kúpeľňu , ktoré zaujmú svojou ľahkosťou . Laufen sa pri ich výrobe riadil predovšetkým kvalitou spracovania a sústredil sa na veľmi jednoduchý tvar - ani o gram naviac . Batérie sa tak môžu pýšiť vysokou kvalitou , jednoduchou eleganciou a jasnou čistou líniou .

Ilustračné foto !

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk