Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jika LYRA PLUS Sprchová-vaňová podo. batéria páková chróm 331286
Jika LYRA PLUS Sprchová-vaňová podo. batéria páková chróm 331286 Jika LYRA PLUS Sprchová-vaňová podo. batéria páková chróm 331286

Jika LYRA PLUS Sprchová-vaňová podo. batéria páková chróm 331286

Jika LYRA PLUS Vaňová podomietková nástenná batéria bez sprchového kompletu , chróm Rozmery výrobku : Šírka : 120 mm Výška : 160 mm Obľuba série batérií Lyra plus je daná nielen trvale nízkou c... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JIKA
Model: 3.3128.6.004.000.1

Popis

Jika LYRA PLUS Vaňová podomietková nástenná batéria bez sprchového kompletu , chróm

Rozmery výrobku :
Šírka : 120 mm
Výška : 160 mm

Obľuba série batérií Lyra plus je daná nielen trvale nízkou cenou , ale tiež jednoduchým užívaním vďaka ergonomickým páčkám . Vaňová páková podomietková batéria s prepínačom v chrómovom prevedení obsahuje vysoko kvalitnú keramickú kartušu Ecodisk , ktorá výrazne šetrí vodu . Perlátor umiestnený v batérii je vyrobený zo špeciálneho materiálu , na ktorom sa neusadzuje vodný kameň a vďaka tomu odpadá namáhavé čistenie . Napriek tomu nezabúdajte na každodennú údržbu batérie , pretože vodný kameň je schopný sa usadiť do 48 hodín ! Súčasťou vaňové batérie nie je príslušenstvo . Sprchové príslušenstvo jednotlivých sérií je kompatibilné , je možné ľubovoľne kombinovať . Páková batéria je dodávaná vrátane podomietkové telesá .

Garantujeme 5-ročnú záruku na povrch batérií a na keramické kartuše .

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk