Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU
IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU

IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU

IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU UNIVERZÁLNA DIEL 1 EASY-BOX pre predmontáž pre vaňové a sprchové armatúry. Armatúra vaňová podomietková s automati... Zobraziť celý popis »


Výrobca: IDEAL STANDARD
Model: A1000NU

Popis

IDEAL Standard universal EASY-BOX pre vaňovú alebo sprchovú batériu A1000NU

UNIVERZÁLNA DIEL 1 EASY-BOX pre predmontáž pre vaňové a sprchové armatúry.
Armatúra vaňová podomietková s automatickým prepínaním.
Prevedenie: chróm

Ideal Standard vám predstavuje nové poňatie univerzálneho dielu 1 - EASY-Box (A 1000 NU), ktorý je možné použiť nielen ku všetkým vaňovým a sprchovacím podmítkovým armatúram, ale ik termostatom. Táto nová technológia vyvinutá tímom odborníkov zo spoločnosti Ideal Standard nielen uľahčuje prípravu montáže pre inštalatérov, ale tiež ponúka takmer ideálne riešenie pre všetky typy inštalácie v kombinácii s pákovou podmítkovou armatúrou alebo s termostatom. Vďaka jednoduchej montáži, univerzálnosti a flexibilite splní nový EASY-Box naozaj všetky náročné požiadavky.

Flexibilita EASY-Boxu sa ukazuje už pri veľmi jednoduchej montáži. Vaše rozhodovanie,
aký dizajn a akú verziu si zvolíte, nastáva až po inštalácii samotného univerzálneho
podmítkového dielu 1. V ponuke dielu 2 sú k dispozícii vaňové a sprchové armatúry
alebo dokonale funkčný termostaty. Vaňové a sprchové armatúry sú vybavené
kartuší CLICK 47 mm, ktorá vám automaticky poskytne bezpečnú reguláciu teploty
horúcej vody a tiež ekonomické obmedzenia prietoku vody. U termostatov je súčasťou
dodávky uzatvárací ventil a teplota vody je regulovaná pomocou kartuše termostatu.
V súčasnej dobe je možné objednať celkom 19 modelov armatúr z 9 rôznych kolekcií
(Moments, Melange, Attitude, Ceramix, Ceraplus, Active, Mara, Ceraplan New
a Ceratherm 100). Táto ponuka bude postupne rozširovaná o ďalšie série. Všetky
modely majú aj spoločný štýl dizajnu ako malá rozeta a skryté upevňovacie prvky,
ktoré uľahčujú údržbu a čistenie armatúry.

Vďaka vylepšenému tesniacemu systému DICHT-FIX má teraz podomietková armatúra trojité tesnenie, ktoré chráni proti vode zvnútra i zvonku. Držiak rozety dokonale utesňuje armatúru pred striekajúcou vodou vďaka zabudovaným tesnením, ktoré sa nemôžu posunúť. Pôvodný tesniace rám je nahradený tesniacim krúžkom, ktorý bráni presakovaniu vody zvonku. Ďalšie tesnenie okolo prípojok prítokového potrubia na armatúre nedovolí prenikaniu vody do steny a spoľahlivo tak stenu dlhodobo chráni.

Spôsoby montáže:
Vďaka inovačnému upevňovaciemu systému FAST-FIX sa montáž EASY-Boxu stáva veľmi jednoduchou a predovšetkým flexibilné. Ideálne umiestnené upevňovacie otvory a špeciálne úchytné prvky poskytujú niekoľko variantov montáže. Hĺbku montáže možné postupne upraviť medzi 73
a 95 mm, a tak je možné tento univerzálny diel inštalovať aj do stien o rôzne hrúbky. Pomocou nastaviteľných špeciálnych úchytných prvkov možno navyše hĺbku montáže prispôsobiť ešte o ďalších 40 mm a montáž sa môže vykonať aj pred stenu a na podperný systém. Prečnievajúce časť tela EASY-Boxu sa na rozdiel od bežných podmítkových dielov jednoducho zreže pomocou špeciálnych drážok priamo na tele tohto univerzálneho dielu.

Úspech preslávenej európskej značky IDEAL STANDARD vychádza nielen z viac než storočnej tradície výroby sanitárnej techniky vysokej kvality a dokonalého dizajnu, ale predovšetkým z praxe častých výrobných, technologických a produktových inovácií, ktoré túto spoločnosť stavia do úlohy odborového lídra, zobrazujúceho všeobecné trendy a prinášajúceho nové riešenia .

Výrobné portfólio Ideal Štandard zahŕňa komplex zariaďovacích predmetov pre vybavenie kúpeľní a sanitárnych priestorov v širokej ponuke dizajnových i štandardných sérií a produktových línií: sanitárnu keramiku, kúpacie akrylátové vane, hydromasážne systémy, úplný sprchovací program, zmiešavacie batérie a ostatné kúpeľňové armatúry, kúpeľňový nábytok a doplnky . Ponuku dopĺňajú špeciálne kuchynské batérie a interiérové ??armatúry.

Nadnárodný koncern Ideal Standard International s viac ako 11.000 zamestnancami pôsobí v mnohých krajinách sveta, či už pod materskou značkou alebo prostredníctvom dcérskych spoločností Jado, American Standard, Incesa Standard, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher a Vidima.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk