Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292
SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292 SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292 SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292

SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292

SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292 Termostatické zmiešavacie batérie sú navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlné ovládanie, šetrili vodu a energiu na vykurovanie. Po... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: KU292

Popis

SAPHO Kimura Nástenná vaňová termostatická batéria, chróm KU292

Termostatické zmiešavacie batérie sú navrhnuté tak, aby poskytovali pohodlné ovládanie, šetrili vodu a energiu na vykurovanie. Ponúka vysokú presnosť regulácie požadovanej teploty bez prácneho nastavovania ako u klasických batérií. Dizajn batériu Kimura predstavuje jednoduchý nadčasový štýl klasické valcové formy. Posledná generácia týchto batérii je vybavená bezpečnostným systémom HI-TECHTERM. Vďaka tejto technológii je povrch batérie oddelený od prívodu horúcej vody. Telo batérie tak nie je nikdy horúce ako u starších modelov a chráni užívateľa pred oparením - viď obrázok (rez batérie vo fotogalérii).

AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA?
Termostatická batéria je už z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po pustení vody otočením pravej rukoväti Vám teda potečie voda s teplotou 38 ° C. Ak budete chcieť mať vodu chladnejšie, stačí otočiť ľavú rukoväťou smerom k sebe. Ak budete požadovať vodu teplejšiu, je potrebné stlačiť bezpečnostné STOP poistku a potom otočiť smerom od seba. Prietok vody a to, či Vám voda potečie z ručnej sprchy alebo do vane, si volíte pomocou pravej rukoväte otáčania k sebe alebo od seba.

Rozteč prívodov vody 150 mm.
Perlátor zapustený do hubice batérie.
Prepínač vody sprcha / vaňa integrovaný do pravej ovládacej rukoväti.
HI-TECHTERM - úsporný systém ohrevu vody.
STOP poistka - bezpečný systém proti obareniu.
Materiál: mosadz (telo batérie i ovládacie rukoväte)
Povrchová úprava: chróm.
Integrované filtre na vstupe batérie
Balenie neobsahuje ručnú sprchu a hadicu.

Batéria je továrňou nastavená a odskúšaná pri tlaku 3 bar na oboch vstupoch. Za týchto podmienok je funkčnosť batérie optimálne s akýmkoľvek typom ohrevu vody. Pri tlaku nad 5bar odporúčame inštaláciu redukčného ventilu.


ČO PONÚKA TERMOSTATICKÉ BATÉRIE Kimura:

SÚ BEZPEČNÉ
vďaka blokácii STOP poistky nemôže voda na výstupe prekročiť teplotu 38 ° C. Teplotu možno zvýšiť len po odblokovaní / stlačení bezpečnostného gombíka na rukoväti. Túto funkciu ocenia predovšetkým rodiny s deťmi.

SÚ DVAKRÁT BEZPEČNÉ
termostatické batérie poslednej generácie majú dvojitú ochranu. Aj keď do batérie potečie teplá voda, tak sa batérie na povrchu neohrieva. To všetko vďaka systému HI-TECHTERM, ktorý oddeľuje horúcu vodu od povrchu termostatické batérie.

SÚ ÚSPORNÉ
prietok horúcej vody batérií a ohriatie jej povrchu Vás zbytočne stojí peniaze. So systémom HI-TECHTERM usporíte čiastku za zbytočný ohrev teplej vody.

BEZPEČNÉ OVLÁDACIE PRVKY
Kovové ovládacie prvky termostatické batérie sú navrhnuté pre jednoduché ovládanie v mokrom prostredí.

DVE FUNKCIE integrované do jedného ovládacieho prvku
výber, či Vám voda potečie do vane, alebo do sprchy sa vykonáva otočením jednej rukoväťou. Ako ľahké a rýchle.

Hygienickosť, PRAKTICKOS A DESIGN SPOZNÁTE PRI UPRATOVANIA
pri návrhu batérií je jedným z hľadísk aj ľahká údržba. Batérie Kimura nemá žiadne zbytočné záhyby, ktoré sa zle ošetrujú a v ktorých sa drží nečistoty a vodný kameň.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk