Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KOLO Náplne Smart Fresh, 1 balenie (5 ks) 94165000
KOLO Náplne Smart Fresh, 1 balenie (5 ks) 94165000

KOLO Náplne Smart Fresh, 1 balenie (5 ks) 94165000

KOLO Náplne Smart Fresh, 1 balenie (5 ks) 94165000 1 balenie = 5 ks dezinfekčných tyčiniek 1 balenie vystačí na 400 - 600 spláchnutí TECHNIC GT minimum času, maximálny výkon Inovatívny instalčn... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KOLO
Model: 94165000

Popis

KOLO Náplne Smart Fresh, 1 balenie (5 ks) 94165000

1 balenie = 5 ks dezinfekčných tyčiniek
1 balenie vystačí na 400 - 600 spláchnutí

TECHNIC GT minimum času, maximálny výkon
Inovatívny instalční modul Technic GT ideálne spájajú variabilitu použitia a úsporu času pri montáži. Moduly je možné inštalovať do ľahkých priečok, pred priečky, do rohu alebo do bytových jadier.
Vďaka montážnemu systému nie sú potrebné žiadne špeciálne nástroje a montáž zvládne v pohode jeden človek.
Nové, tiché napúšťací a vypúšťacie ventily šetrí vodu - modul je prispôsobený na splachovanie 6/3 l alebo 4/2 l.
V ponuke je aj modul pre klasické zamurovanie, moduly pre bidet, umývadlo, pisoár a madlá pre telesne postihnutých.
Spoľahlivosť modulov potvrdzuje nadštandardná záruka 10 rokov na kompletný modul.

Unikátny systém osvieženie smart fresh
Inovatívna technológia Smart Fresh zaisťuje komfortné používanie a je na 100% bezpečná voči vnútorným častiam nádržky. Vďaka špeciálnej konštrukcii sa voda dostáva k napne iba v okamihu spláchnutia a ihneď vyteká do misy. Chemický účinok náplne teda nemá bezprostredný vplyv na vodu, ktorá zostáva v nádržke a tým je vylúčené riziko poškodenia armaur a ostatných súčastí, napríklad tesnenia.
Inštalačný modul Technic GT jse vybavili ešte dokonalejším osviežujúcim systémom, vďaka ktorému bude Vaša toaleta vždy čistá asvěží. Systém Smart Fresh zaisťuje hygienickú čistotu WC misy a sviežu vôňu v kúpeľni. Náplne Smart Fresh majú teraz dlhšiu životnosť - až 600 spláchnutí a v jednom balení.

V kúpeľni možno síce vidieť z podomietkového systému len elegantné ovládacie tlačidlo, avšak to, čo sa ukrýva za stenou, je dôležité.
Novinka - podomietkový WC modul Technic GT má mnoho výhod, medzi ktoré okrem iného patrí možnosť regulovať množstvo vody pre spláchnutie, jednoduchá servisná obsluha a odolná konštrukcia rámu.
Moduly Technic GT sú ďalším krokom na ceste k modernej kúpeľni apňující nejvišší štandard kvality.

široký výber
Na výber sú rôzne typy tlačidiel, ktoré pri zvažovaní farebné verzie a materiálu ponúkajú až 21 možností kompletizácie s modulom. Jednoduché tvary a ich povrchová úprava uľahčujú použitie v elegantnej a štýlovej kúpeľni. Jednou z noviniek sú tlačidlá Chameleon v rôznych dekoroch dreva, skla, alebo dokonca aj so zrkadlovou plochou.

Úspornosť a pohodlie
Inovatívny vypúšťací ventil umožňuje výber splachovanie 6/3 alebo 4/2 litra. Tým zaisťuje dlhodobé úspory a vyhovuje nárokom na starostlivosť o životné prostredie. Ďalším moderným riešením je výnimočne tichý a úsporný plniaci ventil. Začiatok plnenie nádržky nasleduje až po úplnom uzatvorení vypúšťacieho ventilu, čím sa navyše ušetrí 0,5 l vody pri každom spláchnutí.

garancia spoľahlivosti
Zárukou spoľahlivosti modulu je odolný konštrukcia prispôsobená ako pre inštaláciu do ľahkej priečky, tak pre zamurovanie. Isté plus celej konštrukcie je tiež ľahká a rýchla tradičné montáž alebo montáž rohová. Špeciálne stenové vzpery umožňujú rám ľahko vložiť a upraviť, nevyžadujú využitie žiadneho osobitného nástroja a inštaláciu zvládne jediný človek. Rozpery aj montážne a inštalačné súčasti sa predávajú v komplete s modulom. Spoľahlivosť WC Technic GT preveril a potvrdil test simulujúce 20 rokov používania.

Možnosti kompletizácia do setov
Modul pre WC je prispôsobený pre montáž všetkých závesných mís z ponuky Sanitec KOLO vrátane modelov pre zdravotne postihnutých. Prémií za nákup modulu v zostave s WC značky KOLO je atraktívna zľava. Na výber je až 16 záchodových mís.

Riešenie pre celú kúpeľňu
Rad Technic GT zahŕňa podomietkové moduly pre všetky prvky - WC, umývadlá, bidety, pisoáre a tiež madlá pre seniorov a zdravotne postihnutých. Unifikované upevňovacie systémy veľmi uľahčujú a skracujú dobu nutnú pre montáž u všetkých modulov.

Moderná kúpeľňa si vyžaduje nielen značkový vzhľad, ale tiež technické riešenie na najvyššej úrovni. Náročné očakávania užívateľov sú tak vďaka aplikácii inovatívnych riešení v KOLO Technic GT úplne naplnená.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk