Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KRATKI Biokrb CHARLIE 2 nerez TÜV
KRATKI Biokrb CHARLIE 2 nerez TÜV KRATKI Biokrb CHARLIE 2 nerez TÜV KRATKI Biokrb CHARLIE 2 nerez TÜV

KRATKI Biokrb CHARLIE 2 nerez TÜV

Biokrb Charlie 2 je krb s rámom v nerezovej farbe a v jednoduchých čistých líniách. Krb sa buď zavesí na stenu, alebo zabudováva. Je krásnym doplnkom každého moderného interiéru. Pri zabudovaní j... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KRATKI
Model: CHARLIE/2/SZLIF/TUV

Podobné produkty

Popis

Biokrb Charlie 2 je krb s rámom v nerezovej farbe a v jednoduchých čistých líniách. Krb sa buď zavesí na stenu, alebo zabudováva. Je krásnym doplnkom každého moderného interiéru. Pri zabudovaní je nutné použiť izoláciu. Je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí chcú získať viac realistický dojem z ohňa. Ďalšou výhodou je, že takýto krb zaberá oveľa menej miesta ako klasický krb. Bio krb je ideálnym riešením pre rodiny, ktoré nežijú v rodinných domoch s komínom, ale aj pre kancelárie, hotely, salóny i reštaurácie, ktoré tak môžu svoje priestory povýšiť na inú úroveň. Nespornou výhodou biokrbu je jeho technická nenáročnosť. Inštalácia je možná takmer kdekoľvek. Nie je nutné mať komín pre odvod spalín - výsledkom horenia biopalivá je len vodná para, ktorá je bez dymu či zápachu. Biokrb v sebe spája úplnú voľnosť čo sa umiestnenia týka a zároveň prináša živý oheň, ktorý je upokojujúcim elementom v interiéri. Biokrb môžete použiť ako do interiéru, tak i na terasu.
Patentovaný systém zásobníka na biolieh zaisťuje bezpečné horenia biokrbu a maximálnu úsporu biopalivá. Pri prípadnom prevrátení sa biopalivo nevyleje. Poliatie biokrbu biopalivom môže poškodiť lak. Neodlievajte (ani nenaplňujte) biopalivo z nádoby, ak horí, vždy ho najskôr uhaste.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg): 14,4
Materiál: lakovaná oceľ
Nádoba na biolieh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 46,00
Výška (cm): 78,00
Hĺbka (cm): 17,40
Farba: nerez
Typ: závesný
Kapacita (l): 0,50
TÜV: certifikované

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk