Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Alaska dávkovač saponátu pre drezy, 55 - beige
ALVEUS Alaska dávkovač saponátu pre drezy, 55 - beige

ALVEUS Alaska dávkovač saponátu pre drezy, 55 - beige

ALVEUS Alaska dávkovač saponátu pre drezy, 55 - beige Objem: 320 ml Prevedenie: 55 - beige DÁVKOVAČA - ZÁSOBNÍKY saponátov Dávkovače na saponát sa jednoducho montujú na kuchynské drezy sú vhodn... Zobraziť celý popis »


Model: alaska55

Popis

ALVEUS Alaska dávkovač saponátu pre drezy, 55 - beige

Objem: 320 ml
Prevedenie: 55 - beige

DÁVKOVAČA - ZÁSOBNÍKY saponátov
Dávkovače na saponát sa jednoducho montujú na kuchynské drezy sú vhodné pre všetky pracovné dosky až do 6 cm a ich objem je 0,5 l tekutiny na umývanie riadu. Dávkovač je navrhnutý tak, aby sa mohol použiť jednou rukou. Po stlačení pumpičky je požadované množstvo saponátu vypustené na špongiu. Dávkovač môže byť použitý ako na saponáty na umývanie riadu tak aj na tekuté mydlo. Dávkovač je montovaný priamo na hornú stranu drezu a môže byť vytiahnutý kedykoľvek na kontrolu množstva saponátu a prípadne doplnenie tekutiny, ako je to potrebné.

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (nerezové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Nerezové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov, čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezy, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne, presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk