Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS AM 40 - PS kuchynská batéria Algranit, béžová 1070163
ALVEUS AM 40 - PS kuchynská batéria Algranit, béžová 1070163 ALVEUS AM 40 - PS kuchynská batéria Algranit, béžová 1070163 ALVEUS AM 40 - PS kuchynská batéria Algranit, béžová 1070163 ALVEUS AM 40 - PS kuchynská batéria Algranit, béžová 1070163

ALVEUS AM 40 - PS kuchynská batéria Algranit, béžová 1070163

Rozmer: 191 x 174 mm Štruktúra povrchu: Algranit, chróm Verzia: stojanková batéria s výsuvnou spŕškou Funkčné: vyťahovacia sprcha Farebné prevedenie: béžová Viac o značke Alveus Výrobky značky A... Zobraziť celý popis »


Model: 1070163

Popis

Rozmer: 191 x 174 mm
Štruktúra povrchu: Algranit, chróm
Verzia: stojanková batéria s výsuvnou spŕškou
Funkčné: vyťahovacia sprcha
Farebné prevedenie: béžová

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus ( granitové drezy Elleci, kuchynské digestory Alveus , drezové batérie Alveus , sortery a ďalšie ) sú určené pre moderné kuchyne . V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite .

Kuchynské batérie pod značkou Alveus sú prvotriedne výrobky , pokiaľ ide o kvalitu , výrobu , materiály a design . Keďže tieto drezovej batérie sú vyrobené z rôznych materiálov so špecifickými vlastnosťami , starostlivosť a údržba musí byť adekvátna .

Kuchynské drezové batérie Alveus majú vysokú technologickú úroveň a sú dostupné v rôznych tvaroch , ktoré sú vhodné do tradičných , ale aj do moderných kuchýň . Nespočetné druhy líšiace sa podľa typu inštalácie , prevádzky a farby poskytujú veľa kombinácií .

Výhody kuchynských drezových batérií
* Keramické tesniace prvky a kovové úchytky zaisťujú spoľahlivú a dlhodobú prevádzku všetkým kuchynským batériám
* batérie sa dodávajú v prevedení s jednou ovládacou rukoväťou
* Niekoľko modelov je vybavených vysúvacími sprchovými hlavami
* Niektoré modely majú ohybné trubice , čo je obzvlášť vhodné v prípade , že sú umiestnené priamo pod oknom
* Batérie môžu byť namontované buď do drezu alebo do pracovnej dosky
* pružné spojovacie hadice zaručujú drezové batériu jednoduchú a rýchlu montáž

Údržba a starostlivosť
Na čistenie kuchynských drezových batérií Alveus používajte mäkkú handričku a tekuté čistiace prostriedky pre domácnosť . Keby sa na batériu vytvoril vodný kameň , odstráňte ho 9 % kyselinou octovou . Nepoužívajte čistiace prostriedky na striebro , drôtenky , bieliace či brúsne čistiace prostriedky . Čistiace prostriedky obsahujúce chlór ( chlórnan sodný ) alebo kyselina sodná môžu spôsobiť poškodenie povrchu kuchynské drezové batérie Alveus .

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk