Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý
ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý

ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez, Pravý

ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez Plošne vstavaný drez - F * Rozmer : 860 x 510 mm Vanička : 400 x 400 x 200 mm Minimálna šírka skrinky : 450 mm Materiál : kartáčovaná nerez D... Zobraziť celý popis »


Model: alveus/stylux50-S

Popis

ALVEUS Stylux 50 S kuchynský drez, kartáčovaná nerez

Plošne vstavaný drez - F *
Rozmer : 860 x 510 mm
Vanička : 400 x 400 x 200 mm
Minimálna šírka skrinky : 450 mm
Materiál : kartáčovaná nerez
Doplnky : sifón POP - UP

Alveus Stylux
Kuchyňa sa stala ústredným bodom moderných interiérov , je srdcom rodinného života a miestom , kde sa rieši najdôležitejšie rodinné vzťahy .

ALVEUS bude hriať vaše srdce prostredníctvom STYLUXu , nové rodiny kuchynských drezov , ktorá patrí k vrcholom súčasných dizajnových riešení . Môžete vyberať zo siedmich nádherných modelov drezov rôznych rozmerov , ktoré sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele CrNi 18 / 10 s hrúbkou 1 mm . Samozrejmosťou je široká rada novátorských a štýlových doplnkov .

So svojimi vynikajúcimi detailmi a dokonalou povrchovou úpravou drezy Stylux zaujmú aj tých najnáročnejších užívateľov .

Jedinečnosť drezu a nezameniteľný charakter je zvýraznený štvorcovým POP - UP ovládaním .
Rádius iba 10 mm s hĺbkou vaničky 200 mm vytvára ďalší priestor pre väčší komfort užívania drezu a umožňuje jednoduchú údržbu , čím je dosiahnutý vysoký stupeň hygieny .

Typy inštalácie :
* F - plne vstavané drezy sú vhodné do vode odolných kuchynských pracovných dosiek ( prírodný kameň , kompozit ) .
* S - plošne vstavané drezy sú vhodné do kuchynských dosiek , aby tvorili
virtuálne jednotnú pracovné plochu.Tenký , takmer neviditeľný okraj drezu umožňuje rýchle a jednoduché čistenie , pričom inštalácia je veľmi jednoduchá , vhodná do bežných pracovných dosiek .

NÁVODY NA ČISTENIE A ÚDRŽBE

UPOZORNENIE : Po vstavanie sa musí drez dôkladne očistiť od všetkých zvyškov , predovšetkým železných pilín , lebo dlhší styk takých súm s mokrou plochou by mohol na povrchu drezu spôsobiť hrdzavé škvrny !

Správnym a pravidelným čistením udržujeme ALVEUS drezy v peknom a estetickom stave , s čím je spokojný každý zákazník.K čistenie ALVEUS drezu , ktoré sú vyrobené z nehrdzavejúceho plechu ( ušľachtilej ocele CrNi 18 / 10 ) používajte mäkké handričky a tekuté čistiace prostriedky pre domácnosť .

Rozhodne nepoužívajte čistiace prostriedky na striebro , oceľovú vlnu na čistenie , bielidlá alebo abrazitní čistiace prostriedky a nikdy nedávajte do drezu nádoby , alebo náradie z povrchovo nechránené ocele ( uhlíkové ) .

To by mohlo spôsobiť povrchové praskliny , tvrdošijné škvrny , alebo dokonca trvalé poškodenie drezu .

V prípade kontaktu so silnými kyselinami je nutné okamžite umyť drez s väčším množstvom čistej vody .

Ak sa chcete vyhnúť vzniku škvŕn , nenechávajte v dreze dlhšiu dobu potraviny , alebo suroviny s korozívnymi pôsobením ( ovocné šťavy , kuchynskú soľ , ocot , horčicu , slanú vodu , majonézu a podobne ) .

Odporúčame Vám ALVEUS drez po použití osušiť s mäkkou handričkou , tým zamedzíte vzniku škvŕn od vodného kameňa na povrchu drezu .

Všetky reklamácie , ktoré boli spôsobené nedodržiavaním týchto návodov sú neoprávnené .

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk