Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Quadrix 150 kuchynský drez , satin , ľavý
ALVEUS Quadrix 150 kuchynský drez , satin , ľavý ALVEUS Quadrix 150 kuchynský drez , satin , ľavý

ALVEUS Quadrix 150 kuchynský drez , satin , ľavý

ALVEUS Quadrix 150 kuchynský drez , satin , ľavý Rozmer : 755 x 450 mm Vanička : 500 x 400 x 200 mm , 180 x 400 x 175 mm Skrinka : 800 mm Prevedenie : SAT Príslušenstvo : sifón pop - up Plne za... Zobraziť celý popis »


Model: 1088066

Popis

ALVEUS Quadrix 150 kuchynský drez , satin , ľavý

Rozmer : 755 x 450 mm
Vanička : 500 x 400 x 200 mm , 180 x 400 x 175 mm
Skrinka : 800 mm
Prevedenie : SAT
Príslušenstvo : sifón pop - up

Plne zabudovateľný ( F ) alebo ( S ) plošne zabudovateľný .

quadrix
Drezy rodiny Quadrix umožňujú kreatívnu slobodu v kuchyni . So svojím čistým tvarom a ľahkým dotykom najnovších trendov , sú navrhnuté pre tých najnáročnejších užívateľov . Tento rad obsahuje päť modelov vaničiek rôznych rozmerov , ktoré môžu byť kombinované ako si prajete . Sú vyrobené z kvalitného nerezu nadpriemerné hrúbky a 10 mm hrúbky tvrdeného skla . Ich základnou vlastnosťou je malý rádius ( 10 mm ) , v kombinácii s 200 mm hĺbkou vaničky , tieto poskytujú pomerne zväčšenú kapacitu vaničky . So spodnou montáži , pracovná doska presahuje cez okraje vaničky , čo zväčšuje pracovnú plochu . Drezy Quadrix sú tiež dostupné vo variante variantne plošne vstavané , plne vstavané a drezy so spodnou montážou .

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus ( nerezové drezy Alveus , kuchynské digestory Alveus , drezové batérie Alveus , sortery a ďalšie ) sú určené pre moderné kuchyne . V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite .

Nerezové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu . Drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov , čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu . Moderné kuchyne sú flexibilné , dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie , prípravu a umývanie . S najmodernejšími drezy , značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne , presahujú limity tzv mokré zóny kuchyne .

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk