Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597
ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597 ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597 ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597

ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597

ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597 Minimální šířka skříňky: 500 mm Rozměry: 845 x 510 x 200 mm Viac o značke Alveu... Zobraziť celý popis »


Model: 1015597

Popis

ALVEUS Futur 30 drez Algranit, béžový 1015597

Minimální šířka skříňky: 500 mm

Rozměry: 845 x 510 x 200 mm Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (granitové drezy, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci minimalistické kultivované dizajnové riešenie začalo získavať na popularite.

Granitové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Granitové drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších moderných materiálov ktoré zaručujú ľahkú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhnuté a stále viac oslobodené od tradičného rozdeľovania na priestory pre varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezmi, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne, presahujú limity tzv. mokrej zóny kuchyne.

Pevnosť
Kompozitné granitové drezy sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám.
Granitové drezy Alveus sú vyrobené z kompozitného materiálu ALGRANIT obsahujúceho viac ako 70% častíc žuly spojených dokopy vysoko kvalitným živicovým polymérom, aby bola dosiahnutá vysoká pevnosť a odolnosť voči teplotám až do 280 ° C. Granitové drezy majú vynikajúcu odolnosť proti poškriabaniu a nárazu , zatiaľ čo ich uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby čistoty; od špiny, škvŕn a vodného kameňa. Zvýšená pevnosť materiálu a údržba čistoty podľa inštrukcií zaručujú týmto granitovým drezom Alveus dlhodobú životnosť.

Užitočnosť
Vaničky granitových drezov Alveus sú až o 4 centimetre hlbšie, než u iných výrobcov. Kapacita granitového drezu Alveus je takto zväčšená až o niekoľko litrov, ktoré značne uľahčujú umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu. Granitové drezy používajú 70 a 114 mm otvory na sifón (podľa modelu), ktoré umožňujú rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody.

Údržba a starostlivosť
Granitové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie vďaka tomu, že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality. Väčšina škvŕn a špín môže byť odstránená pomocou jemných neobrúsených tekutých čistiacich prostriedkov alebo prípravkov na báze amoniaku. Trvanlivejšie škvrny sú odstránené bieliacim (zriedeným s 50% vody) alebo jemným leštidlom, zatiaľ čo usadeniny vodného kameňa 9% kyselinou octovou.
Nepoužívajte, čistiace prostriedky obsahujúce chlór (chlórnan sodný) alebo kyselinu sodnú. Kompozitné materiály nevystavujte pôsobeniu agresívnym chemickým prípravkom (odstraňovače laku, čističe rúry, koncentrované kyseliny, luh a pod) , ktoré môžu zničiť povrch drezu. Ak by došlo ku kontaktu, rýchlo opláchnite povrch vodou. Krájajte na doske a nie priamo na povrchu drezu!

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk