Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005
EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005 EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005 EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005 EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005 EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005

EcoMaster LCD EVO3 drvič kuchynského odpadu 001010005

Model LCD EVO3 (Light Commercial Duty) - pre ľahké komerčné prevádzky a najnáročnejších užívateľov v domácnosti (4 a viac osôb). Konštrukčne rovnaký ako model Deluxe, avšak s výkonnejším motorom ... Zobraziť celý popis »


Model: 001010005

Popis

Model LCD EVO3 (Light Commercial Duty) - pre ľahké komerčné prevádzky a najnáročnejších užívateľov v domácnosti (4 a viac osôb). Konštrukčne rovnaký ako model Deluxe, avšak s výkonnejším motorom 750W čiže 1HP. Pre svoj brutálny krútiaci moment je takmer nemožné drvič LCD bežným užívaním v domácnosti zaseknúť alebo zahltiť.

Oproti modelom nižšej rady má LCD väčšiu drviaci komoru a celkovo najlepšie možné odhlučnenie komory i motora. Disponuje vyšším drviacim prstencom, ktorý je navyše opatrený dvojitým radom perforácií pre rýchlejšie a jemnejšie drvenie. Drvič LCD vám bude spoľahlivo slúžiť dlhé roky. Na tento model poskytujeme najdlhšiu záručnú dobu a to 5 rokov.

LCD doteraz nebol domácnostiam ponúkaný ako zbytočne veľký, ťažký, hlučný a nemotorný. S pokrokom v technológiách sa podarilo dosiahnuť rovnakej veľkosti ako u modelu Deluxe Plus, s rovnakým odhlučnením, veľkosťou drviacej komory pri súčasnom navýšenie výkonu motora o 36% na celých 750W čiže 1HP!

LCD je tiež vhodný pre stredne náročné komerčné prevádzky s počtom 200-300 jedál za deň, ako napr. Kuchyne, reštaurácie, školy, nemocnice, domovy dôchodcov, detské domovy, menzy.

Na použitie v gastro prevádzkach poskytujeme štandardnú záruku 2 roky. V gastro prevádzkach je nutné drvič vždy po 15. minútach nepretržitej prevádzky na 15 minút vypnúť a nechať ochladiť. V domácnostiach je obvykle podrcený priebehu niekoľkých desiatok sekúnd, takže žiadnych prestávok nie je potreba.

Súčasťou balenia je aj špeciálna odpadové koleno so vstupom pre prípadné napojenie prepadu drezu a vylepšená zátka pre napúšťanie drezu z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s tesnením vr. plastového pozdĺžneho úchytu.

LCD EVO3 - rovnako ako všetky modely EVO3 - je vybavený zabudovaným pneumatickým spínačom v spodnej časti prístroja. Odpadá tak nutnosť dokupovať externý spínač ako u iných značiek drvičov. Stačí len pripojiť hadičku a tlačidlo podľa vášho výberu a drvič je pripravený na použitie.

Povrchová úprava hrdla - brúsený matný nerez s logom EcoMaster.

Na drviče Ecomaster poskytujeme záručný aj pozáručný servis. Prípadné opravy vykonávame v servisnom stredisku Welt Servis s.r.o. v Ostrave - Třebovice. Všetky potrebné náhradné diely máme skladom, čo vedie k veľmi rýchlemu servisu našim zákazníkom.
Drvič novej generácie - EcoMaster EVO3

Tento drvič prešiel už tretím radom inovácií. Je vybavený širšom hrdlom vyrobeným z nerezovej ocele.

Súčasťou balenia je nerezové zátka ktorá sa po stlačení stredového tlačidla zmení v praktickej sitko.

Drvič oproti predchádzajúcej má ešte menšie rozmery, do drezovej skrinky je tak možné umiestniť sortéry na triedenie odpadu.

Výkon a maximálna drviacej rýchlosť zostali samozrejme zachované.

odporúčame:
rúrkový sifón
inštalačná sada
Mr. Scrappy

Súčasti balenia:
montážny návod
Vyberateľná gumová manžeta
Odpadové koleno s prídavným vstupom na prepad / umývačku vr. príruby a skrutiek
Zátka z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s tesnením vr. plastového úchytu
Záručná doba: 5 rokov
3. Záruka pri využití v gastroprevádzky: 2 roky
Drviaci prstenec: 42 kruhových otvorov výstupky
Drviace segmenty: Nerezová oceľ, zosilnené lopatky
Objem komory: 1,9 l
Otvor drezu: O 9cm (3,5 ")
Spôsob upevnenia: Zavesený hrdlom o 9cm (3,5 ")
Možnosť chodu: Obmedzene - s pauzami
Motor: Vysokootáčkový s permanentným magnetom
Krútiaci moment: 2,0 Nm
Otáčky: 2800 ot / min
Prúd: 3,4 A
Užitočný výkon: 1 HP (750 W)

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk