Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258
Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258

Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258

Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258 Pre jednoduché, pohodlné a zároveň bezpečné ovládanie drviča. Tento variant je najpoužívanejší, pretože drvič sa zapína a vypína vždy v súčinnos... Zobraziť celý popis »


Výrobca: WELT SERVIS
Model: 001010258

Popis

Pneumatický spínač komplet, matný nerez 001010258

Pre jednoduché, pohodlné a zároveň bezpečné ovládanie drviča. Tento variant je najpoužívanejší, pretože drvič sa zapína a vypína vždy v súčinnosti s vodou, a takto môže byť tlačidlo umiestnené v bezprostrednej blízkosti batérie tzv. Po ruke. Pneumatický spínač je určený pre drviče bez vstavaného vzduchového spínače ako sú: General, EcoMaster Commercial, Waste King a Waste Maid ...
Umiestnenie: Do pracovnej dosky, alebo priamo do voľných plôch drezu.
Bezpečnosť: Pneuspínač spĺňa všetky požiadavky na bezpečnosť, pretože jeho tlačidlo nedáva priamo el. impulz, ale tlakom stlačeného vzduchu zopne až v krabici chránenú elektrickú časť, umiestnenú zvlášť. Tlačidlo a elektrická časť sú spojené vzduchovou hadičkou.
Komponenty: Pneuspínač - elektronická vnútorná časť, flexo - prívodný kábel s vidlicou na zásuvku, ovládacie tlačidlo so vzduchovým mechom, cca 2m vzduchová hadička.
Poznámka: Nutný pre ovládanie drviča, pokiaľ nie je zvolený iný spôsob.

matný nerez
kartáčovaný plech

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk