Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS set drez ROCK 30 + batérie AM 20 black + darček
ALVEUS set drez ROCK 30 + batérie AM 20 black + darček ALVEUS set drez ROCK 30 + batérie AM 20 black + darček ALVEUS set drez ROCK 30 + batérie AM 20 black + darček ALVEUS set drez ROCK 30 + batérie AM 20 black + darček

ALVEUS set drez ROCK 30 + batérie AM 20 black + darček

Rozmer drezu: 595 x 475 mm Rozmer vaničky: 320 x 400 x 160 mm Rozmer skrinky: 450 mm Materiál: Granital čierny 91 Orientácia drezu: univerzálny Drez je dodávaný vrátane 2 otvorov (pre batériu a o... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: SETrock30+AM20/91

Popis

Rozmer drezu: 595 x 475 mm
Rozmer vaničky: 320 x 400 x 160 mm
Rozmer skrinky: 450 mm
Materiál: Granital čierny 91
Orientácia drezu: univerzálny
Drez je dodávaný vrátane 2 otvorov (pre batériu a ovládanie sitkového ventilu)
Verzia: vstavané drezy (I)

Batérie AM 20:
Rozmer: 244 x 175 mm
Štruktúra: black 91 čierna
Prevedenie: vyťahovacie sprcha

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (granitové drezy Alveus, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Granitové drezy Alveus dokonale zodpovedajú najnovším nápadom v oblasti nábytku a architektonickému riešeniu. Granitové drezy Alveus sú vyrobené z najkvalitnejších modernej materiálov, čo zaručuje jednoduchú údržbu a sú šetrné k životnému prostrediu. Moderné kuchyne sú flexibilné, dobre navrhujú a stále viac oslobodené od tradičného rozdelenia na priestory na varenie, prípravu a umývanie. S najmodernejšími drezy, značky kuchynských nerezových drezov Alveus propagujúcimi inovačné a funkčné riešenie kuchyne, presahujú limity tzv. Mokré zóny kuchyne.

pevnosť
Kompozitné granitové drezy Alveus sú odolné proti nárazu a vysokým teplotám.
Granitové drezy Alveus sú vyrobené z kompozitného materiálu ALGRANIT obsahujúceho viac ako 70% častíc žuly spojených dohromady vysoko kvalitným živicovým polymérom, aby sa dosiahla vysokej pevnosti a odolnosti proti teplotám až do 280 ° C. Granitové drezy Alveus sa môžu pochváliť vynikajúcou odolnosťou proti poškriabaniu a nárazu, zatiaľ čo ich uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby čistoty; od špiny, škvŕn a vodného kameňa. Zvýšená pevnosť materiálu a údržba čistoty podľa inštrukcií zaručuje týmto granitovým drezom Alveus dlhodobú životnosť.

užitočnosť
Vaničky granitových drezov Alveus môžu byť až o 4 centimetre hlbšie, než u iných výrobcov. Kapacita granitového drezu Alveus je takto zväčšená až o niekoľko litrov, čo značne uľahčuje umývanie objemných kusov a veľkého množstva riadu. Granitové drezy Alveus sa používajú so 70 a 114 mm otvory na sifón (podľa modelu), čo umožňuje rýchle odpúšťanie veľkého množstva vody.

Údržba a starostlivosť
Granitové drezy Alveus sú jednoduché na údržbu a čistenie, vďaka tomu, že sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality. Väčšina škvŕn a špiny môže byť odstránená pomôcť jemných neobrušujících tekutých čistiacich prostriedkov alebo prípravkov na báze amoniaku. Trvanlivejšie škvrny môžu byť odstránené bieliacimi (zriedenými na 50% vodou) alebo jemným leštidlom, zatiaľ čo usadeniny vodného kameňa 9% kyselinou octovou.
Nepoužívajte čistiace prostriedky obsahujúce chlór (chlórnan sodný) alebo kyselinu sodnú. Kompozitné materiály nevystavujte pôsobeniu agresívnych chemických prípravkov (odstraňovače laku, čistič rúry, koncentrovanej kyseliny, lúh a pod.) Môžu zničiť povrch drezu. Ak by došlo ku kontaktu, rýchlo opláchnite povrch vodou. Krájajte na krájací doske a nie priamo na povrchu drezu!

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk