Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910
G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910

G21 Sous vide akurat WiFi, 1000 W 600910

Čo je sous-vide varenieVarenie vo vákuu čiže sous-vide varenie je pomalé varenie pri nižších teplotách, ako je teplota bodu varu. Suroviny pre sous-vide pr&iacu... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 600910

Popis

Čo je sous-vide varenie
Varenie vo vákuu čiže sous-vide varenie je pomalé varenie pri nižších teplotách, ako je teplota bodu varu. Suroviny pre sous-vide prípravu jedál sa vákuovo zabalíte do fólie, takže všetky zdravé látky, živiny a vitamíny, rovnako ako plná vlastnú chuť aj vôňa, zostanú zachované a nezničí sa vysokými teplotami.

Pri pomalom sous-vide varenie dochádza len k minimálnym zmenám v upravovanej potravine a jej maximálna prirodzená chuť zostáva. Tým, že je surovina spracovávaná v nepriedušných a uzatvorených obaloch, nedochádza k žiadnemu výluhu do vody alebo odparu prchavých senzorických látok. S tým ďalej súvisí tiež nízky úbytok hmotnosti. Teplota sa pohybuje nižšie ako u ostatných kulinárskych úprav, čo má za následok nižšiu degradáciu nutričných látok. Hermetické uzatvorenie bez prístupu vzduchu funguje ako prevencia proti aeróbnym mikroorganizmom, ktoré by mohli potravinu zničiť.

Zaujímavosť: V roku 1974 prišiel šéfkuchár George Pralus na to, že zabalenie foie gras do plastového vrecka pomáha jedlu zachovať pôvodný vzhľad, pokrm potom zbytočne nestráca nadmerné množstvo živín a má lepšie štruktúru. Vtedy pracoval pre reštauráciu Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) vo francúzskom Roanne, do ktorej od tej doby začali prúdiť davy ľudí.

Sous-vide varenie začali naplno využívať francúzski kuchári, postupne sa varenie vo vákuu rozšírilo cez michellinské reštaurácie. Dnes vďaka sous-vide variči G21 akurat môžete objaviť čaro vákuového varenia aj vy a dopriať si tak dokonale pripravená menu.

Displej pomalého variče Sous-vide G21 akurat s modro podsvieteným displejom

Sous-vide G21 akurat
Ponorný pomalý varič G21 akurat pre varenie vo vákuu je pripravený pre každodenné bezpečné použitie a vyladený do najmenších detailov. Masívne telo sa skladá z dvoch častí - ponorné nerezová časť s vnútornou varnou špirálou a vrchnú časť z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejom. K hrnci sa sous-vide G21 akurat pripevní svorkou / štipcom.

Svorka / klips pre uchytenie Sous-vide akurat na hrniec

Displej G21 akurat
Na dotykovom displeji sous-vide variča G21 akurat vidíte zvolenú teplotu a dobu varenia / čas, zostávajúci do konca zvoleného programu. Všetko ovládate buď pomocou iba piatich dotykových plôšok / tlačidiel alebo cez mobilnú aplikáciu G21 Smart Home.

Aplikácia G21 Smart Home s receptami pre G21 akurat
Mobilné apka G21 Smart Home pre sous-vide G21 akurat je vo verzii pre chytré telefóny s operačným systémom Android a iOS. Aplikácia aj recepty v nej sú v českom jazyku a Inštalácia je absolútne jednoduchá - z krabice alebo manuálu pre G21 akurat si naskenujete QR kód a môžete začať vyberať recepty. Podľa zvoleného receptu potom len pripravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte štart, zvyšok zaistí G21 akurat.

Pre zdravé varenie s plnou a dokonalou chuťou i vôňou potravín použite pomalý varič Sous vide G21 akurat s WiFi ovládaním cez mobilnú aplikáciu s receptami. Vyberte recept, pripravte suroviny a odošlite pokyn - čas i teplotu varenia už si varič sous vide akurat nastaví sám.

Sous-vide varenie sa stalo symbolom dokonalosti. Prečo?
Pripraviť správne aj tak zdanlivo jednoduché jedlá, ako je potrebné vajce namäkko alebo steak, nie je vôbec tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Vďaka metóde sous-vide čiže varenie vo vákuu sa vám podarí pripraviť delikátna pokrmy, za ktoré by ste si aj v najlepších reštauráciách poriadne priplatili.

Úžasný šťavnatý steak - pri varení vo vákuu si mäso zachová nádhernú prirodzenú textúru, bude vnútri šťavnaté a jemné. Potom už je len dokončíte na panvici podľa vlastnej chuti. Medium, rare, well done? So sous-vide varením máte správne urobené steaky na istotu.

Sous-vide oceníte pri príprave akéhokoľvek mäsa, či už ide o hydinové, bravčové, hovädzie alebo rybie. Zelenina bude aj po príprave jemná a aromatická chuťou i vôňou. "Na hniličku" uvarené vajce už nebudete musieť krájať na plátky a ovocný dezert vás vráti do leta.

Sous-vide pomalý varič v hrnci G21 s greblonovým povrchom, mäso a ingrediencie na kuchynskej doske

Čo je sous-vide varenie
Varenie vo vákuu čiže sous-vide varenie je pomalé varenie pri nižších teplotách, než je te

Prednosti prístroja Sous-vide G21 akurat
• Minimálne zmeny v upravovanej potravine
• Maximálny zachovanie prirodzenej chuti, vône i textúry
• Zachovanie takmer rovnaké hmotnosti surovín
• Nižšia degradácie nutričných látok
• Jednoduchá príprava - ak máte zavakuované suroviny zamrazené, vložíte len príslušný počet porcií do hrnca s vodou, kde sa rozmrazí a pripraví sous-vide metódou
• Dlhšie trvanlivosť surovín - čerstvé zavakuované potraviny pred varením vydrží v chladničke až päť dní

Špecifikácie
• WiFi: Áno
• Príkon: 1000 W
• Napätie: 220 - 240 V
• Teplotné rozpätie: 0 ° C - 90 ° C
• Teplotná presnosť: ± 0,1 ° C
• Max. objem nádoby: 20 l
• Fyzické vlastnosti
• Materiál: plast, nerez oceľ
• Farba: čierna
• Rozmery (Š x V x H): 75 x 390 x 120 mm
• Hmotnosť: 1,6 kg
• Rozmery balenia (Š x V x H): 110 x 445 x 130 mm
• Hmotnosť balenia: 1,9 kg

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk