Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Melitta Solo Ryze, čierna
Melitta Solo Ryze, čierna Melitta Solo Ryze, čierna Melitta Solo Ryze, čierna Melitta Solo Ryze, čierna Melitta Solo Ryze, čierna Melitta Solo Ryze, čierna Melitta Solo Ryze, čierna

Melitta Solo Ryze, čierna

Čistý pôžitok z kávy tej najvyššej kvality.Štíhly a plne automatický kávovar, ktorý sa zameriava na to podstatné: rýdzi pôžitok z kávy vďaka čerstvo namletým kávovým zrnám. Ďalej vám poskytuje mi... Zobraziť celý popis »


Výrobca: MELITTA
Model: 6708702

Popis

Čistý pôžitok z kávy tej najvyššej kvality.
Štíhly a plne automatický kávovar, ktorý sa zameriava na to podstatné: rýdzi pôžitok z kávy vďaka čerstvo namletým kávovým zrnám. Ďalej vám poskytuje minimalistický dizajn, kompaktné rozmery a jednoduchosť ovládania. Menej je niekedy viac - viac pôžitkov z kávy a viac priestoru.

Automatický kávovar v plne čiernom prevedení so systémom extrakcie aróma pre skvelý pôžitok z kávy. Melitta Solo Rýdzo čierna umožňuje zvoliť intenzitu kávy aj jemnosť mletia v 3 stupňoch. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché vďaka intuitívnemu panelu s LED displejom.

Jednoduchý a kompaktný
Prístroj je len 20cm široký a zaberá len veľmi málo miesta a aj napriek tomu ponúka dostatok priestoru pre vysoko kvalitné technológiu Melitta®.

• Rozmery (výška x šírka x hĺbka): 32,5cm x 20cm x 45,5 cm
• Kapacita zásobníka použitej kávy: 8 káv
• Kapacita nádoby na vodu: 1,2l
• Kapacita nádoby na zrná: 125g

Companion® aplikácie
Aplikácia obsahuje tipy a triky, ako zaručene prežiť úžasné momenty pri pití kávy rovnako tak ako nespočetné ďalšie služby. K informáciám ohľadom skvelej kávy Vás ilustrované inštrukcie krok po kroku prevedú všetkými programami údržby. Aplikácia Vám tiež podá pomocnú ruku pri porozumení funkčnému stavu Vášho kávovaru s pomocou diagnostického nástroja.

Jedinečný pôžitok z kávy
Pre maximálny pôžitok má kávovar Solo® funkciu Systém extrakcie aróma: čerstvo namletá káva sa pred vlastným varom zahreje a tak do vašej kávy uvoľňuje maximum chuti. Ďalej môžete upraviť jemnosť mletia kávy a jej intenzitu, a to v troch úrovniach k dosiahnutiu ideálnej chuti.

Jednoduché použitie
Intuitívny ovládací panel s vstavaným LED displejom je obmedzený len na to najnutnejšie, čím z použitia kávovaru robí úplnú hračku. Môžete upraviť silu svojej kávy alebo zvoliť čistiaci proces jednoduchou voľbou správneho symbolu. Ďalej je Solo® vybavené funkciou Tlačidlo 0 wattov, ktorý umožňuje odpojenie od hlavnej siete, zatiaľ čo vaše osobné nastavenia zostáva zachované.

Výškovo nastaviteľná tryska kávy
Pre jeden alebo dve šálky, hrnčeky alebo poháre na latte macchiato môže byť výstupná tryska nastavená až na výšku 135mm.

Voľba dvoch šálok
Urobte si dve šálky kávy či espressa naraz jednoduchým stlačením tlačidla.

Jednoduché čistenie a údržba
Vyberateľná varná jednotka vždy zaručuje perfektný potešenie z kávy. Možno ju jednoducho vybrať a potom prepláchnuť pod tečúcou vodou. Vnútro kávovaru môže byť taktiež vyčistený za pomoci navlhčenej látky. Solo® vás tiež automaticky upozorní, kedy je prístroj potrebné vyčistiť a odvápniť.

ilustračné foto

Vlastnosti

Parametry
Farba Ryze čierna

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk