Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
CONCEPT SM3050 Smoothie makier SHAKE AND GO, čierna sm3050
CONCEPT SM3050 Smoothie makier SHAKE AND GO, čierna sm3050 CONCEPT SM3050 Smoothie makier SHAKE AND GO, čierna sm3050

CONCEPT SM3050 Smoothie makier SHAKE AND GO, čierna sm3050

CONCEPT SM3050 Smoothie makier SHAKE AND GO, čierna sm3050 dizajnový kráľ Máte dokonale zladenú kuchyňu, chcete si zaobstarať mixér a túžite po nevšedným dizajnovom kúsku? SM3050 od Conceptu je ... Zobraziť celý popis »


Model: sm3050

Popis

CONCEPT SM3050 Smoothie makier SHAKE AND GO, čierna sm3050

dizajnový kráľ
Máte dokonale zladenú kuchyňu, chcete si zaobstarať mixér a túžite po nevšedným dizajnovom kúsku? SM3050 od Conceptu je pre Vás ten pravý. Držte krok s novými trendmi vo varení a šetrite svoj čas. Za pár sekúnd si pripravíte skvelé smoothie z ovocia a zeleniny, polievky, omáčky, dezerty zo sušeného a mrazeného ovocia, náplne do múčnikov, kaše, rôzne druhy rastlinného mlieka, nasekáte orechy, piškóty aj kocky ľadu.

Dokonalý výsledok. Okamžite.
Predstavte si tú neskutočnú rýchlosť - 33000 otáčok za minútu. Vložené suroviny sú okamžite spracované a získajú neskutočne jemnú krémovú konzistenciu. Dokonalý výsledok je zaistený nielen extrémnym počtom otáčok, ale aj pomocou 6 špeciálne upravených nožov z vysoko odolnej japonskej karbónovej ocele.

Sliderové ovládanie
Jednoduché a praktické, úplne intuitívne. Jednoduchým ľahkým ťahaním prsta po ovládacom paneli môžete regulovať otáčky mixéra aj voliť programy. Vďaka absencii vystúpených prvkov je tiež údržba mixéra úplne jednoduchá.

6 prednastavených programov
Len jedným dotykom spustíte jeden z prednastavených programov. Môžete voliť zo šiestich variantov, z ktorých 4 sú určené hlavne pre prípravu RAW pokrmov: smoothie, zelenina, polievka a orechy. Program zmrzlina umožní prípravu poctivé domáce zmrzliny bez éčok, pulse využijete pre nasekanie ľadovej triešte napríklad do mojita.

Kvalitné domáce múka? žiadny problém
Upečte si zdravé pečivo podľa vlastnej chuti z Vami vybraných surovín. Môžete experimentovať s rôznymi druhmi obilnín a semienok. Kovová spojka medzi nožovou a motorovou časťou zaisťuje extra dlhú životnosť prevodovky. V kombinácii s vysokým príkonom 1500 W a kvalitným motorom získate nenahraditeľného, ??doživotného pomocníka.

Objem, ktorý Vám vždy vyhovie
Potrebujete pripraviť skutočne veľké množstvo pokrmu? Veľká, dvojlitrová, zdravie nezávadná BPA free nádoba pojme všetky potraviny, ktoré potrebujete aktuálne spracovať. Veko je vybavené trojnásobným tesnením, ktoré zabráni úniku mixovaných surovín z nádoby. Vďaka otvoru vo veku, krytému odmerkou, nemusíte prerušovať prácu a môžete suroviny rovno prisypáva alebo ochutnávať.

Prakticky a bezpečne
Ste ľavák? Alebo Vás baví robiť veci trochu inak? Nádoba mixéra je prispôsobená tak, že si môžete sami vybrať, ako ju na telo spotrebiča nasadíte. Pre zvýšenú ochranu motora je mixér vybavený vratnou tepelnou poistkou, ktorá ochráni prístroj v prípade jeho prehriatia. Ak zložíte nádobu počas prevádzky z tela mixéra, automaticky sa vypne. Mixér je samozrejme vybavený protišmykovými nožičkami, ktoré zabezpečia, že sa počas prevádzky neposúva po linke.

kuchárka zadarmo
Ako milý darček a poďakovanie dostanete zdarma kuchárku s receptami už v balení priamo s mixérom. Nechajte sa naladiť na tú správnu nôtu a vyberte si, na čo máte práve chuť. Alebo dajte voľný priechod svojej fantázii a namixujete si krémovú polievku, omáčku, marmeládu, desiatu ... To už necháme len na Vás.

BPA free
Nádoba mixéra je vyrobená z Tritan, plastu, ktorý nesie označenie BPA free. To znamená, že neobsahuje zdraviu škodlivé bisfenolu. Čo je to vlastne tritan? Je to moderný materiál, ktorý je pevný, ale v porovnaní so sklom ľahký. Vďaka svojej odolnosti voči teplu neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do Vášho nápoje či pokrmu, navyše je odolný proti rozbitiu alebo poškriabaniu. Tritan je nielen bezpečný pre Vaše zdravie, ale dá sa biologicky rozložiť, a tým pádom nezaťažuje životné prostredie. Jeho najväčšou prednosťou je, že neobsahuje BPA - Bisfenol A, čo je organická zlúčenina, ktorá sa používa pri výrobe plastov. Bisfenol A je nebezpečná chemická látka, ktorá môže spôsobiť veľa zdravotných problémov, dokonca aj rakovinu prsníka. V súčasnej dobe sa vedie nespočet diskusií o negatívnych účinkoch bisfenolu A, nech sa už jedná o teórie, že spôsobuje ochorenie srce, či negatívne pôsobí na fungovanie imunitného systému človeka. Nebezpečnosť bisfenolu A potvrdzuje aj to, že v roku 2010 EÚ zakázala dovážať a predávať dojčenské fľaše, ktoré bisfenol A obsahujú. Pripojila sa tak ku Kanade, Austrálii, a množstvu ďalších štátov.

Technické parametre:
- Objem tritanové nádoby: 2 l
- 6 prednastavených programov: PULSE, zmrzlina, smoothie, polievky, orechy, zelenina
- SLIDER pre ľahkú reguláciu otáčok
- Možnosť nastavenia doby mixovania
- 33.000 otáčok / min.
- 6 nožov z japonskej karbónovej ocele
- Kovová stredová os s dlhou životnosťou
- Biele LED podsvietenie
- Bezpečnostná poistka
- Poistka proti prehriatiu
- Protišmykové nožičky
- Priestor pre uloženie kábla
- Farba: čierna
- Príkon: 1 500 W
- Napätie: 220 - 240 V

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk