Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
DOMO Barový smoothie mixér DO486BL
DOMO Barový smoothie mixér DO486BL DOMO Barový smoothie mixér DO486BL DOMO Barový smoothie mixér DO486BL

DOMO Barový smoothie mixér DO486BL

Extra výkonný barový smoothie mixér. Ideálny pre profi použitie. Automatická príprava smoothie, automatické varenie polievky a príprava pyré. Nádoba z materiálu Tritan (TM) vyhovuje najprísnejší... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DOMO-ELEKTRO
Model: DO486BL

Popis

Extra výkonný barový smoothie mixér. Ideálny pre profi použitie. Automatická príprava smoothie, automatické varenie polievky a príprava pyré. Nádoba z materiálu Tritan (TM) vyhovuje najprísnejším hygienickým normám (BPA free).
Barový smoothie mixér DOMO DO486BL
Extra silný motor o sile 1,6 kW: 2,2 HP (konskej sily)
Vysoko pevná kovová základňa nádoby s kovovým prevodom.
3 automatické programy: teplá polievka, smoothie, zeleninové pyré.
Program polievka: mixér všetko zmixujeme a zároveň uvarí na teplotu vhodnú na podávanie! Program trvá cca 8 minút.
26000 ot. / Min
Plynulý ovládač rýchlosti.
Nádoba z materiálu Tritan BPA free.
Objem nádoby: 2 litre.
Absolútne vodotesné veko s plniacim otvorom.
Samočistiaca funkcia.
Drvenie ľadu.
Mletie kávy a obilnín.
Automaticky zmixujeme a uvarí polievku vhodnú na okamžitú konzumáciu.
Robustný, veľmi stabilná základňa.
Záruka na motor: 5 rokov !.
DOMO DO486BL vďaka svojmu extra silnému motoru s príkonom 1200W, patrí k absolútne nejvýkonnějšímu smoothie mixéru na trhu. Motor s jedinečnou koncepciou a technológiou má výstupný výkon porovnateľný s príkonom 1600W.V kombinácii s kvalitným uložením celokovových prevodov, tak vyvinie až 26000 ot. / Min a rozdrví všetky dostupné suroviny pre varenie, vrátane ľadu. Aby takto vysoké otáčky nevibrovali s celým prístrojom, tak mixér DOMO DO486BL má medzi motorovou časťou a nádobou tlmiacu gumovú vložku, ktorá pojme väčšinu otrasov a rušivých vibrácií.
Jedinečná je aj možnosť využitia 3 automatických plne prednastavených programov pre prípravu: teplej polievky, smoothie a zeleninových pyré. Najväčšou výhodou týchto programov (vrátane automatického vypnutia na konci) je možnosť venovaniu sa iným aktivitám v kuchyni, zatiaľ čo mixér pracuje za Vás. Len takto môžete dostať do svojej domácej kuchyne úplne ojedinelý prístroj, ktorý sa môže rovnať s konkurentmi z profesionálnej gastronómie.

Plynulo otočný ovládač rýchlosti a pulzný spínač vám poskytuje 100% kontrolu nad výsledným stupňom rozomletia. Je úplne na vás, či chcete hrubšie či takmer homogénnu konzistenciu.

Osobitnú pozornosť si zaslúži špeciálne tvarovaná nádoba z bezpečnostného patentovaného materiálu Tritan (TM) bez obsahu BPA látok: Jej dostačujúci objem 2 litre, špeciálne tvarovanie k tvorbe vzdušného víru pre zapracovanie celého objemu a absolútne vodotesné veko z nej vytvára jednotku na trhu mixérov.

Vnútri veka je plniaci otvor, ktorý umožňuje pohodlné pridávanie surovín, bez nutnosti odoberať celé veko. Samotný plniaci otvor je uzatvorený plastovou odmerkou na 90ml.

V balení nájdete aj ergonomicky tvarované vtláčadlo pre pohodlné pridávanie hutných surovín.

Veríme, že od teraz bude tento mixér pomocníkom č. 1 vo vašej kuchyni, pretože škála použitia barového mixéra DO486BL je neuveriteľná:
mixovanie a mletie všetkých dostupných ingrediencií pre varenie a
vďaka prednastavenému programu možno pripraviť zo studených surovín rovno teplú polievku,
lahodné smoothie kokteily, ktoré vášmu telu dodajú potrebnú vlákninu a vitamíny,
namelie obilniny, kávu, orechy, pripraví nátierku a dressingy z práve natrhaných čerstvých surovín. Je ideálny aj pre rýchlu prípravu chutnej zmrzliny
Rozmery balenia (š x h x v): 26 x 26 x 45 cm
Hmotnosť balenia: 5,2 kg
Príkon: 1200 W
Ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk