Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Blender G21 Perfect smoothie white 6008100
Blender G21 Perfect smoothie white 6008100 Blender G21 Perfect smoothie white 6008100 Blender G21 Perfect smoothie white 6008100 Blender G21 Perfect smoothie white 6008100

Blender G21 Perfect smoothie white 6008100

Blender G21 Perfect smoothie white 6008100 Kvalitný a výkonný multifunkčný mixér G21 Perfect Smoothie zvládne namixovať akýkoľvek druh potravy a vždy dosiahne vynikajúceho výsledku. Okrem mixova... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6008100

Popis

Blender G21 Perfect smoothie white 6008100

Kvalitný a výkonný multifunkčný mixér G21 Perfect Smoothie zvládne namixovať akýkoľvek druh potravy a vždy dosiahne vynikajúceho výsledku. Okrem mixovanie, miešanie, drvenie a sekanie, zvládne mixér bez problémov vyrábať ovocné výživy pre malé deti, koktaily, dezerty, zmrzliny, smoothie, sorbety či nátierky. Vzhľadom k obrovskému výkonu a ostrie mixovacích nožov, ktorými je mixér vybavený, sa perfektne hodí aj na prípravu RAW stravy.
Objem nádoby 2,5 l je plne postačujúce aj pre mixovanie viacerých objemných potravín, ktoré netreba krájať, pretože sa do nádobky pohodlne zmestia a mixér, vzhľadom k svojmu výkonu, pohodlne dokáže potraviny rozmixovať aj veľmi najemno.
Samotná nádobka je vyrobená z veľmi odolných materiálov tak, aby dokázala pracovať ako s horúcimi, tak i studenými potravinami. Materiál, z ktorého je nádobka vyrábaná nezachytáva vôňu, ani chuť potravín, možno teda v mixéri pripravovať aj domáce polievky či omáčky.
Mixér G21 Perfect Smoothie je vhodný ako pre domácnosti, tak aj pre komerčné využitie napríklad do kaviarní.

Špecifikácia:
Farba: biela
Otáčky / min.: 1000 - 35000
Objem nádoby: 2,5 l
Odolnosť nádobky: -40 ° C - 120 ° C
Výkon: 1500W
Rozmery: 27,5 x 24 x 54,5 cm (š x h x v)
Hmotnosť: 5kg
Súčasťou balenia je ergonomické šťouchadlo a viečko pre uľahčenie manipulácie s mixérom. Viečko je opatrené lievikom, ktorá umožňuje pohodlné postupné pridávanie potravín či jednotlivých surovín v priebehu mixovania.

Koktaily & mixovanie
Ovocné a zeleninové kokteily dokáže G21 Perfect Smoothie pripraviť doslova za pár sekúnd. Mixér dokáže, vďaka unikátnemu systému mixovania, ktorý je spôsobený jeho vysokým výkonom a ostrými nožmi, ktoré potravu doslova rozdelí na malé kúsočky, zachovať bunkovú štruktúru namixovaného ovocia a zeleniny a tým poskytnúť ľudskému telu viac vitamínov a ich rýchlejšie vstrebanie.
Navyše mixér dokáže rozmixovať aj také potraviny, či tvrdšie vlákniny, s ktorými by mali iné menej výkonnejšie mixéry problémy, či by ich neúplne rozmixovaly. Medzi najznámejšie surovinu, ktorá je pre klasické mixéry ťažko spracovateľná, ale veľmi zdraviu prospešná a obsahuje nespočetné množstvo blahodarných živín a vitamínu sa radí mrkvová vňať, ktorú mixér G21 Perfect Smoothie rozmixujú bez najmenšieho zaváhania na krémovú hladkú šťavu, ktorú je schopné požiť aj malé dieťa.
Oproti šťave z odšťavovača získate pri spracovaní ovocia a zeleniny v mixéri G21 Perfect Smoothie krémovú, hladkú a napenenú šťavu, ktorá je plná hodnotných vláknin.

zmrzliny
Pre multifunkčný mixér G21 Perfect Smoothie je príprava domácej zmrzliny hračkou. Mixér dokáže pracovať so svojimi ostrými nožmi tak rýchlo, že aj veľmi zmrznuté suroviny sa nestihnú pri spracovaní ohriať, ale iba do jemna "rozšľahať" a vytvoriť tak nadýchanú zmrzlinu. Celý proces trvá niekoľko málo sekúnd. Lahodná zmrzlina v letných mesiacoch ide vyrobiť aj bez Zmrzlinovače!
Konzervované ovocie dokáže mixér premeniť v lahodné ovocné sirupy, ktoré sú vhodné na poliatie zmrzlín, lievancov či palaciniek.

varenie
Príprava polievok v mixéri G21 Perfect Smoothie nie je sen, ale skutočnosť. Pomocou mixéra získate rýchlo za pár minút horúcu polievku, plnú zdraviu prospešných živín. Brokolicová, hrášková či šošovicová polievka bude jemne krémová a vyhnete sa nedokonalému mixovanie polievky priamo na sporáku ponorným mixérom a zacákanému sporáka, alebo prelievanie polievky z nádoby do nádoby a tým vrchu špinavému riadu. Jednoducho stačí všetky suroviny na polievku podľa receptu nahádzať do veľkej nádobky mixéra a začať mixovať, dochucovať korením a za 5 - 6 minút je polievka horúca a hotová, pripravená priamo na konzumáciu.
Mixér G21 Perfect Smoothie ale nezvládne len prípravu polievky. Bude Vám nápomocný napríklad pri príprave omáčok, výživ, chutných nátierok či mletie mäsa alebo drvenie orechov.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk